Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Stereo reproduktory SG S20 FE

(Téma vytvořeno: 17-08-2022 10:26 PM)
432 Zobrazení
PetrH
Navigator
Možnosti
Dobrý den, 👋
Před nedávnou dobou jsem zakoupil (mimochodem naprosto skvělý) Samsung Galaxy S20 FE (SM780G). 🤑
Z recenzí a popisků jsem se dozvěděl, že disponuje stereo reproduktory. 🔊🔊
Při provotním zapnutím jsem byl ale zklamán.😭
Stereo tam bylo ale v poměru "sluchátko"/hl. repoduktor tak 30/70. Prostě z velké většiny hrál pouze spodní reproduktor a sluchátko bylo slyšet pouze když jsem velmi přiblížil ucho a zvýšil hlasitost. 👂 Podotýkám, že telefon jsem kupoval nový, přímo v Samsungu. 📦
Ovšem dnes skvělá zpráva, 🥳 sluchátko se nějak probudilo a (od ucha) hraje stejně nahlas jako spodní reproduktor. Teď je to opravdové stereo! 🥳🥳
Upgradoval jsem z iPhonu 11 a tady mi ten skvělý zvuk iPhonu 11 velmi chyběl... 😔
Ale právě dnes se to srovnalo a dokonce to opravdu možná hraje lépe jak iP 11. Ještě by to chtělo v nových telefonech Samsung lepší haptiku, co si budem tam jsou iPhony nepřemožitelné, 📳 jinak (videí vyjímaje 😆) je "eFÉčko" ve všem lepší. 📈
Ale point tohoto příspěvku bylo to stereo a ne srovnávání... 📊🙅‍♂️
Mohu se tedy zeptat, stalo se to někomu taky? 🤔 Případně jak je možné, že se to stalo? 🤔
Předem moc všem děkuji za odpovědi.
Přeji hezký den ☀️ 
11 Odpovědi
Spacyna
Explorer
Možnosti
Ne nestalo ale překvapuje mě že si chválíte S20 FE taky mám exynos verzi a rozčiluje mě jak topí v zimě mě to zahřeje ale ty léta se divím že mi nebuchne u hlavy🤯🥵😆 je přechod na Android snadný?
0 Like
PetrH
Navigator
Možnosti
S20 FE je skvělý telefon, jen podotýkám, že verze SM780G je verze osazená snapdragonem 865. Telefon se mi nijak zvlášť nezahřívá, baterka drží a výkonu tolik, že nevím co s ním :face-with-tears-of-joy:
A s přechodem jsem to měl já snadné. Všechny moje telefony před iP 11 byly také s androidem. Všichni říkali jaký to mám furt sračky ty telefony ať si koupím normální telefon (mysleli iP) Tak jsem si ho pořídil. Není to špatný, to ne, věřím že si to najde své příznivce, ale já to kvůli nakousanému jablku nepotřebuji 🤑
Po necelém roce jsem se rád vrátil na android telefon. Ta svoboda systému, to je prostě super! A celkově je S20 FE lepší telefon jak iP 11. Lepší fotky, lepší noční fotky, rychlejší paměti, výhodou je pro mě i android a také krásný amoled 120Hz displej, no prostě za mě celkové lepší. Jediné co mi chybí je ta haptika z iPhonu. Ten Taptic Engine dělá s telefonem zázraky, a nějaký vibrační motorek se mu ZADLEKA NEVYROVNÁ, to mě jediné štve. A mohli by také zlepšit video, které se při pohybu jednou za vteřinu, dvě škubne... Ale což, výhody jasně předčí nevýhody. Jsem se rozepsal :face-with-tears-of-joy:
No každopádně přeji hezký den Petr
Spacyna
Explorer
Možnosti
A jak dlouho jste měl iPhone?
0 Like
PetrH
Navigator
Možnosti
Necelý rok
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Naprostý souhlas, Samsung by se měl hodně zaměřit na haptiku, u S22 říkali, že je naprosto nová a perfektní, ale na iPhone to pořád nemá. Stejně tak video, tam jsou bohužel 🍎 hodně napřed...a taky by se hodila rychlejší odezva spouště fotoaparátu. Ve zbytku ale i za mě android ve velkém vede💪
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Mám takový dojem, že ten vrchní reproduktor je méně kvalitnější a slabší, jak ten spodní. A to vyrovnání Samsung řeší softwarem, takže posledním updatem se to asi zlepšilo.
0 Like
PetrH
Navigator
Možnosti
Přiznám se, řadu S22 jsem ještě v roce neměl, ale pevně doufám, že je to lepší a bude ještě lepší 📳
0 Like
PetrH
Navigator
Možnosti
Pravda, já vlastně instaloval update. To mě nenapadlo, že to může být z toho... Je mi jasné že se tam ty reproduktory nevlezou 2 v celé své kráse a tak je sluchátko trochu ošizeno, ale teď už je to na poslech obojí stejně hlasité, spodní reproduktor má o něco malinko více basů, jinak je to téměř stejné.
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Je tam vidět posun oproti S22, ale hlavní problém je podle mě spíše software, který haptiky stále nevyužívá tolik, co iOS