Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Odlepující se zadni kryt

(Téma vytvořeno: 15-07-2022 09:39 PM)
1583 Zobrazení
Rawdog
Explorer
Možnosti
Dobrý den. 1 měsíc po záruce se mi začal odlepovat zadní kryt v rohu u fotoaparátu. Kdyz bych se snazil tak odlepím celá záda... 🙄 Telefon nespadl, není tam žádné jiné poškození a je plně funkční. Nevíte možnosti respektive v jaké hodnotě se může pohybovat oprava? 

0 Like
9 Odpovědi
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Tak to je teda pech, měsíc po záruce😬 Jste ale jeden z mála, kamarád dělá v servisu a prý tam měl zatím tři S20 s odlepenými zády. Výměna odhadem kolem 500 (pokud se bude dát použít Váš kryt) nebo 1500(pokud by byl potřeba kryt nový). Pokud kontaktujete Vaše nejbližší servisní středisko určitě Vám poradí a pomohou😉
Snowi
Navigator
Možnosti
Většinou to dělá umírající baterie, která se mírně nafoukne a odlepi kryt. Udělala mi to i s10+
0 Like
Rawdog
Explorer
Možnosti
To bych prave pochopil kdyby se to neodlepovalo pouze v rohu u fotoaparátu, třeba někde ve spodní části...
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Tuk tuk,u fotoaparatu neni baterie pane
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Dali tam hold malo lepidla a kryt se tim odlepil.Co uz,servis to jisti 😉
0 Like
Snowi
Navigator
Možnosti
Ťuk, tuk, to ještě pane neznamená, že se kryt nezačne zvedat právě v nějakém rohu. Nebo si opravdu myslíte, že se jen tak pronic zanic začne kryt odlepovat, bez mechanického přičinění? To jedine že by pan dělal s rozpouštědly.
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Jasne,tomu rozumim a vlivu na kryt je mnoho.ale baterkou to opravdu nemuze byt.Leda ze by se baterka nafoukla a od prostred mirne z prave strany se zacal zvedat kryt.Kazdopadne je to divne ze se zveda u fotaku.Nic proti
0 Like
Members_YoVQiBe
First Poster
Možnosti

Ahoj, potvrzuji, dnes jsem objevil ten stejny problem. Telefon chvilku po zaruce a odlepuje se presne roh za fotoaparatem... Podle me to neni baterkou kvuli mistu odlepu, ale je to celkove treba teplem a "opotrebenim" lepidla

0 Like
Rawdog
Explorer
Možnosti
Ano to si myslim také... Bohuzel jsem navstivil servis kde mi to odlepili úplně a prilepili zpet uplne laxně ze se mi tedka odlepuji celý záda. No vyresil jsem to krytem, takze se na to nemusim divat :face-with-tears-of-joy:
0 Like