Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Stahování hudby do Samsung music

(Téma vytvořeno: 13-04-2021 06:17 PM)
4156 Zobrazení
TomasK13
Pioneer
Možnosti
Dobrý den v telefonu mám aplikaci Samsung music jenže nevím jak jsi na ní nahrát hudbu poradil by mi někdo prosím?
8 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, hudbu dostanete do telefonu několika způsoby, např.:
- z pc do telefonu přes kabel, wifi
- sdílením z jiného telefonu
- stáhnete z internetu rovnou do telefonu

Každopádně ať použijete jakýkoliv způsob, aplikace samsung music si prohledá složky v telefonu a mp3 či jiný podporovaný formát přehraje. Tudíž hudbu si nenahráváte přímo do aplikace samsung music, ale do paměti telefonu z které pak soubory čte.

0 Like
TomasK13
Pioneer
Možnosti
No to jo ale já nevím jak to udělat jako třeba jak mám nahrát z toho internetu tu hudbu do Samsung music nebo tak
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jedna možnost je ve svém telefonu spustit internetový prohlížeč, přejít na internetovou adresu pro stažení dané písničky, stáhnout písničku a ta je k dispozici rovnou pro přehrání.

0 Like
TomasK13
Pioneer
Možnosti
Když si zadám do internetového vyhledávače mojí píseň aby jsem si ji mohl stáhnout Tak se mi tam zobrazí něco takového Ale nevím jak to stáhnout

Screenshot_20210413-183040_Samsung Internet.jpg

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Z Vašeho odkazu bohužel nepoznám jak skladbu stáhnout, ale pravděpodobně to nebude zadarmo. Hudba, tak jako filmy, hry apod. se platí. Samozřejmě jsou i nelegální cesty, jak skladby stáhnout, ale s tím já Vám nepomůžu.

TomasK13
Pioneer
Možnosti
To nic
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @TomasK13,

jak psal @potasm, s nelegálním stahováním hudby Vám tady nepomůžeme. Oficiální cestou můžete hudbu poslouchat například pomocí Spotify, Hudba Google Play apod. služby. Případně pokud máte již nějakou svou hudbu v PC, můžete ji klasicky přetáhnout do telefonu, kde si např. vytvoříte složku MP3 a do ni budete hudbu dávat. V aplikaci Samsung Music potom jen zadáte cestu k MP3 složce a vše si můžete přehrát.

0 Like
123hana
First Poster
Možnosti
Mám aplikaci Samsung music a nevím jak si přidat novou hudbu
0 Like