Podařilo se mi bohužel ztratit sluchátka přibalená k S10e, která byla moje nejlepší sluchátka, co jsem kdy měl.
Objednal jsem z internetu stejný typ, fake by to být snad neměl, ale jsou v barvě "titanově šedá" a neopletená část se zdá být z jiného materiálu. Ta originální, černé barvy hrála mnohonásobně lépe.
Lze někde sehnat totožná sluchátka, jako byla ta přibalená k telefonům řady S10?
Ahoj,uz jen to ze pisete,ze fake by to byt nemel.Nejspis jste chtel usetrit penize a koupil sluchatka,ktera i presto,ze jsou temer stejna,nejsou original.Pokud muzete,vratte je a zkuste hledat znovu.Original Akg sluchatka hraji skvele,takze hold si budete muset malinko priplatit.Zde je moznost koupe https://www.czc.cz/samsung-sluchatka-akg-titanium-gray-bulk/248190/produkt?gclid=CjwKCAiA4KaRBhBdEiw... a jen pripominam,ze pokud je budete kupovat pres eschop,mate moznost sluchatka vratit bez udani duvodu
Zdravím Pavle, pokud jste objednával z oficiálních e-shopů jako je Datart, CZC, Alza, MobilPohotovost a podobně, tak by neměl být žádný problém s originalitou. Nová sluchátka potřebují nějakou chvíli v provozu, aby se mírně ještě rozehrála, tvrdí odborníci. Předpokládám ale, že sluchátka jsou staršího data a tyto již e-shopy nemusejí mít v nabídce. Nastává tedy riziko, že jste si mohl pořídit opravdu kopii. Možná existuje nějaká stránka, kde by se dala ověřit oficiální distribuce podle výrobního čísla. 🤷🏻♂️
Děkuji Vám za reakci. Ušetřit jsem snad ani úplně nechtěl. Samozřejmě jsem prvně hledal, jaký důvěryhodný obchodník tato sluchátka ještě nabízí. Na CZC jsem koukal, ale v diskuzi pod produktem někteří zmiňovali stejný problém, tak jsem raději z CZC neobjednával. Cena navíc byla +- stejná okolo 300,-. Moc rád bych sehnal ten původní originál, jelikož mi po všech stránkách vyhovoval.
Dobrý den, stejná sluchátka mám doma, zabalená, k předchozímu Samsungu Note10+, konektorem USB C. Jsou částečně opletená, ke špuntům vede gumový kabel. Tato sluchátka nepotřebuji, tak je můžu poslat. Marek.
Dobrý den, děkuji za nabídku. Sluchátka se mi nakonec podařilo sehnat. Ačkoliv ta objednaná nejeví dle informací z https://www.samsung.com/sg/support/mobile-devices/differentiation-between-samsung-authorized-earphon... známky padělku, zvuk je úplně jiný. Originál od telefonu má krásné basy a zvuk je čistý, zatímco ta objednaná basy nemají a zvuk je plechový. Záhadné😀 USB C verzi bych využil až při nákupu nové řady S.