Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

SD karta

(Téma vytvořeno: 20-03-2021 12:12 PM)
457 Zobrazení
Ivuška
First Poster
Možnosti
Dobrý den,  měla bych dotaz . Mám telefon  Galaxy  S20 Fe 5g 128 Gb koupila jsem si od Samsungu Sd kartu EVO Plus microSDXC 256 GB. U předchozího Honoru stačilo dát výchozí úložiště Sd karta.  
U samsungu mi šlo dát na SD jen fotky a videa pořízené s telefonem , které šlo nastavit ve foťáku, ale přesunout jiné fotky , hudbu fotky poslané a stažené např. přes Messenger se mi nepodařilo najít. IVA
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Ivuška 

Kvůli dosažení co nejrychlejší práci systému se soubory je primárně využívána interní paměť, která je rychlejší než paměťové karty. Pro ukládání dat z aplikaci na SD kartu to musíte přímo nastavit v aplikaci- vím, že to funguje u Spotify, Mapy.cz, Netflixx a některých her. Můžete zkusit zkontrolovat Nastavení 》Aplikace》 Požadovaná aplikace a 》Úložiště, zda tam nebudu další možnosti.

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
1 Odpovědět
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Ivuška 

Kvůli dosažení co nejrychlejší práci systému se soubory je primárně využívána interní paměť, která je rychlejší než paměťové karty. Pro ukládání dat z aplikaci na SD kartu to musíte přímo nastavit v aplikaci- vím, že to funguje u Spotify, Mapy.cz, Netflixx a některých her. Můžete zkusit zkontrolovat Nastavení 》Aplikace》 Požadovaná aplikace a 》Úložiště, zda tam nebudu další možnosti.

fajnsnek2
0 Like