Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung S20 FW sekundární mikrofon

(Téma vytvořeno: 01-11-2021 06:41 PM)
545 Zobrazení
cernymartin87
Journeyman
Možnosti
Ahoj,
Bohužel se mi nedopatřením povedlo strčit jehlu na sim kartu do sekundárního mikrofonu. Taky jsem celkem silou zatlačil, že se tam i jehla trošku zasekla. Hned jak jsem si to uvědomil, jehlu jsem vyndal a provedl všechny možné testy. Vypadá to,že je vše funkční. Každopádně pro můj vnitřní klid, neví někdo jak je mikrofon v telefonu umístěn? Resp. zdali se k němu jehla vůbec mohla dostat?
Moc díky.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Ono to něco vydrží, spíš bych se bál o voděodolnost. Asi nejlepší by bylo, pokud máte servis nějak poruce tam zajít a poprosit o test toho mikrofonu a voděodolnosti.

Když tak tady jsou obrázky rozebrané S20 Ultra, tak si to můžete podle toho zkusit odhadnout: https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s20-ultra-rozebrani/

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Nemusite se niceho obavat...take se mi to stalo... Mikrofony v telefonech nejsou dany naprimo v te dire.. Resp ze by na konci te dirky byl mikrofon... Je jedno jak silne by jste zatlacil.. Mikrofon je umisten k te dirce bokem resp z boku.. Takze se do nej nijak skrze dirku zasahnout neda.. Je to napriklad kvuli tlaku vodu, narazum, silnemu fouknuti a prave i tomuto co popisujete atd...

Samotnemu se mi to parkrat stalo a nikdy nic.. Je to takto osetreno. 

Jestli pro Vas byla odpoved uzitecna. Budu rad kdyz ji oznacite jako RESENI.

Screenshot_20211101-185620_Samsung Internet.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Ono to něco vydrží, spíš bych se bál o voděodolnost. Asi nejlepší by bylo, pokud máte servis nějak poruce tam zajít a poprosit o test toho mikrofonu a voděodolnosti.

Když tak tady jsou obrázky rozebrané S20 Ultra, tak si to můžete podle toho zkusit odhadnout: https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s20-ultra-rozebrani/

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Nemusite se niceho obavat...take se mi to stalo... Mikrofony v telefonech nejsou dany naprimo v te dire.. Resp ze by na konci te dirky byl mikrofon... Je jedno jak silne by jste zatlacil.. Mikrofon je umisten k te dirce bokem resp z boku.. Takze se do nej nijak skrze dirku zasahnout neda.. Je to napriklad kvuli tlaku vodu, narazum, silnemu fouknuti a prave i tomuto co popisujete atd...

Samotnemu se mi to parkrat stalo a nikdy nic.. Je to takto osetreno. 

Jestli pro Vas byla odpoved uzitecna. Budu rad kdyz ji oznacite jako RESENI.

cernymartin87
Journeyman
Možnosti
Moc děkuji oběma za info. A teda hlavně za uklidnění. :smiling-face: