Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung music

(Téma vytvořeno: 31-03-2021 10:04 AM)
601 Zobrazení
Yahoocz
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, mám dotaz ohledně přehrávače od samsungu, nejsem si jist jestli to bylo přechodem z s10 na s20 ale na své SD kartě též od sam. Jsem měl mrtě mp3, vše fungovalo normálně, onehda a to mám s20 už cca půl roku, jsem začal přehrávat mp3 a najednou mi tel. oznámil, že polovinu skladeb nepozná nebo nepodporuje. Před tím prehraval úplně všechny skladby. Díky za rady
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dle mého to zašifrováním nebude, to by Vám nešla přehrát žádná mp3. 

Asi bych poradil pam. kartu zformátovat, nahrát mp3 znova a zkusit.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zkuste tedy i další možnosti, které jsem psal výše v příspěvku. Včetně znovu nahrát všechny MP3 z PC do karty.  Pro jistotu bych také kartu zformátoval, jak píše @potasm.

Pěkný den.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den, přehrávač od samsungu sice nepoužívám (spotify), ale viděl bych to nejspíš na nějakou chybu v codecu. Vyzkoušel jste přehrát mp3 i v jiném přehrávači? Nebo vyzkoušejte Vaší kartu v jiném telefonu a zkuste přehrát přes stejný přehrávač od samsungu, jestli to bude dělat stejný problém.

Kdysi dávno (note 4) mi to nechtělo taky číst mp3 (nepřehrála se žádná mp3 ze samsung karty) převedl jsem je do jiného formátu a fungovalo. Víc nevím co bych poradil.

0 Like
Yahoocz
Pioneer
Možnosti
Vyzkouším díky
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Yahoocz,

všechny skladby mp3 by měl přehrávač od Samsungu bez problému přehrát.

Osobně bych zkusil kartu dát do PC, zda jdou zde přehrát všechny soubory a potom i do jiného telefonu, zda není problém v microSD kartě.

Pokud to bude fungovat v PC i v jiném telefonu, vyzkoušel bych ještě znovu nahrát všechny MP3 do microSD karty a dát do S20. Dále bych vyzkoušel v S20 i jiný přehrávač MP3 souborů.

Pokud půjde MP3 v S20 ale pouze pod jiným přehrávačem než Samsung Music, zkusil bych ještě v Nastavení - Aplikace - Samsung Music - Úložiště - Vymazat paměť, případně Vymazat data.

Pěkný den.

0 Like
Yahoocz
Pioneer
Možnosti
Teď jsem vyzkoušel všechny mp3 přehrát v jiném přehrávači a také nejdou je možné, že je to způsobeno zasifrovanim karty ještě v s10? V pc přehrát jdou
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dle mého to zašifrováním nebude, to by Vám nešla přehrát žádná mp3. 

Asi bych poradil pam. kartu zformátovat, nahrát mp3 znova a zkusit.

0 Like
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zkuste tedy i další možnosti, které jsem psal výše v příspěvku. Včetně znovu nahrát všechny MP3 z PC do karty.  Pro jistotu bych také kartu zformátoval, jak píše @potasm.

Pěkný den.

0 Like
Yahoocz
Pioneer
Možnosti
Vyzkouším taky díky
0 Like