Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S21 FE 5G sim - no data -

(Téma vytvořeno: 24-06-2023 07:19 AM)
498 Zobrazení
Nicknamer
Explorer
Možnosti
Ahojte, od začátku koupě telefonu se střetávam s jedním nešvarem... Nahodne nekdy několikrát behem dne, nekdy jen párkrát do týdne, se mi odpoji simky, nebo kompletne telefon ztrati na obou simkach signal... Zkratka misto signalu se ukaze proskrtle kolecko. A pak zase na obou simkach signal naskoci. Tento fenomen trva 10-15s, ale je to velmi otravné...
Nemáte s tim nekdo nějakou zkušenost? 
Operátor je vodafone a o2
11 Odpovědi
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, nejspíše bych vůbec nebádal, provedl zálohu telefonu přes smart switch, a udělal tovární nastavení. Mohlo se něco podělat aktualizací SW.
Nicknamer
Explorer
Možnosti
Toho jsem se bal, mam 15 autorizacnich aplikaci pro 2FA a ty se předpokládám neprenesou, to same i banky, predpokladam... To je potom zaloha a obnova práce na celý den... Ale asi mi nic jineho nezbyde...
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Nicknamer

Já se právě obávám, že pokud by jste udělal tu zálohu přes Smart Switch tak ten problém se zachová i po obnovení zálohy. Udělal bach čistou obnovu Továrního nastavení a pak sledoval chování. Ještě můžete zkusit provést jenom obnovení nastavení sítě - Nastavení >Obecná správa >Obnovit >Obnovit nastavení sítě

SIM_karty máme novější? 

fajnsnek2
Nicknamer
Explorer
Možnosti
Obe budou +- 5 let stare, ale 5g na nich jede...
To obnoveni nastavení sítě zkusim, diky!
JeoCZ
Hotshot
Možnosti

Dobrý den, řešil jsem to nedávno také u S21 FE, pomohl servis a výměna základní desky. Telefon jsem potom obnovil přes zálohu (jednalo se o HW problém, takže jsem se nebál). Banky si doporučuji ošetřit aktivací přihlášení dalšího zařízení, abyste pak nemusel na pobočku.

Nicknamer
Explorer
Možnosti
Uvidím co obnovení te sítě... Je to taky varianta
0 Like
Nicknamer
Explorer
Možnosti
Ahojte všichni, děkuji především @fajnSnek - pomohlo obnovení sítě, uz 2. Tyden je klid a vse maka, incident se už neopakoval 😊
Diky!
Nicknamer
Explorer
Možnosti
Díky, pomohlo!
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Zdravím, dekuju za zpětnou svatbu a prosím muzete označit patřičnou odpověď jako Řešení? Děkuji moc

fajnsnek2
0 Like