Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Rada jak vypnout čtení sim

(Téma vytvořeno: 27-05-2021 10:08 PM)
568 Zobrazení
Cammillo_79
Journeyman
Možnosti

Zdravím, prosím o radu. Nevíte jak se zbavit čtení sim karet po zapnutí telefonu. Je to otravné, pokaždé to vyskočí a musím to odklikat. Dělá to od převodu sim karty na esim. Moc děkuji za pomocScreenshot_20210527-211452_Call settings.jpg

0 Like
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, tento problém jsem viděl naposledy u S20 a tehdy pomohlo dát na chvíli ještě jednu SIM do druhého slotu. Nahlásím to ale jako možný problém, nemělo by se to takto chovat.

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Foa1280
Pioneer
Možnosti

Můžu potvrdit na S21U stejný problém. Slot1 T-mobile SIM, slot 2 prázdný a esim O2. Bral jsem to jako vlastnost ne bug 😂

0 Like
Cammillo_79
Journeyman
Možnosti

Moc děkuji za info.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@Foa1280 zkuste tu T-Mobile SIM hodit na chvíli do slotu 2

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Foa1280
Pioneer
Možnosti
Tak když dám T-mobile SIM do 2. slotu, tak to SIMku nenačte vůbec. Když to prohodím zpět, tak se znovu načítá eSIM O2 🤷🏻‍♂️
0 Like
Cammillo_79
Journeyman
Možnosti

Tak jsem to zkoušel a ve slotu sim2 si musím vybrat esim nebo sim2. Obě dohromady nejdou. Ale po restartu pořád stejné. A slot1 jde zapnout s esim, ale po restartu zase stejné. Prostě když je esim tak vždycky po restartu vyskočí čtení sim karet.

Libb
MegaStar
Možnosti

OK, nahlásil jsem to a v Samsungu slíbili, že se na to mrknou. Já sám eSIM nemám, tak to nemůžu vyzkoušet.