Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém s miracast a S20 FE

(Téma vytvořeno: 05-06-2023 05:55 PM)
160 Zobrazení
matt283
Explorer
Možnosti
Zdravím mám dve rovnaké S20 fe 4g obidve TV cez miracast vidí ale k jednému sa pripojí do 10s bez problémov ku druhému vôbec nejaké tipy v čom by mohol byť problém . Ďakujem 
0 Like
6 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

To sa asi nejedna o Samsung tv? aká stará je telka? Sú rozdielne značky? V telefone sa táto funkcia volá SmartView a pokial sa nejedna o Tv Samsung, je to skôr o náhode, vždy je tá kompatibilita potvrdená iba Samsung- Samsung. Ja napr.bezne fungujem s LG uplne v pohode,,, 

danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,ak sa tá druhá S-20 pripojí k rovnakej wifi sieti ako mate pripojene tv s miracast,skuste vypnuť wifi na druhom zariadení,či Vás aspoň potom pripojí. Ak nevyhĺadá tv skuste mobil resetnuť a znovu vyskúšať pripojiť.🖐
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Ako tu už zaznelo, na pripojenie k TV sa odporúča používanie Smart View.

Pokiaľ Vám nechce TV ani takt pripojiť, skúsil by som vymazal medzipamäť tejto aplikácie 😉

matt283
Explorer
Možnosti
Na obidvoch som použil Smart view jeden bol bez problémov druhý sa odmietol pripojiť aj keď videl správnu TV . TV je staršia značky Orava ale keď išlo na jednom tak som predpokladal že na druhom rovnakom modeli to pôjde tiež
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Skúste zariadenie google chromecast 3 ,treba napojit na hdmi konektor .Z Tv bude smart Tv.(spolahlivé) 🖐 😉
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Tak to sa stať môže, bohužiaľ si to žije vlastným životom pokiaľ sa jedná o iné značky. Pokiaľ to ide je super, pokiaľ nie, nedá sa toho veľa spraviť. Reštart telefónu, pripadny reset TV, ale zas záleží či až tak ten Smart view potrebujete.. otazka, či by to vôbec pomohlo.

0 Like