Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

problém po aktualizaci

(Téma vytvořeno: 11-11-2020 06:03 PM)
1019 Zobrazení
666babayaga666
Explorer
Možnosti
Zdravím, setkal se někdo u S20+ po aktualizaci s tím, že nefunguje korektně super spomalené video? Blikajíci displej s černými pruhy konkrétně.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@666babayaga666  Asi to bylo opravdu tou žárovkou, super-zpomalená videa jsou na to světlo opravdu citlivá, takže většinou v místnosti to není použitelné, je to hlavně na natáčení venku a taky ne vždy.

Ještě to vyzkoušejte a pokud Vám moje rada pomohla, můžete ji přijmout jako řešení. Děkuji Vám

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den,

zkusil jsem to na svém Note10+, který je prakticky stejný jako S10+ a chová se to zajímavě, ale předpokládaně. Natočil jsem dvě videa, jedno v kanclu pod zářivkami, jedno venku.

První část je v kanclu, na začátku to bliká jako zbraň hromadného ničení epileptiků (fakt pozor na to). Je to dáno tím, že zářivka blíká na frekvenci 50Hz a nedochází k žádné korekci. Zpomalená část nebliká, a to je právě zajímavé. Zdá se, že software to během zpomalení koriguje.

Druhá část videa je z terasy na denním světle (no, spíš šeru). Video je dle očekávání nekvalitní, protože je málo světla (vysvětlím v samostatném článku), ale nebliká vůbec - teda vůbec: všimněte si spodní řady oken, kde mají nejspíš zářivky. Tam je krásně vidět, jak blikají. Protože převážná část záběru je na denním světle, nepovažoval software za žádoucí to eliminovat. Pokud nefunguje přehrávání v okně, viděo je zde: https://www.youtube.com/watch?v=sAMfviYq_sU 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @666babayaga666 

žádný z modelů S20 aktuálně nemáme k dispozici, mám pouze Note 20, a na něm funguje video korektně. Blikající displej se objevoval dříve u slow-mo videí, pokud bylo pro natáčení videa málo světla nebo u umělého osvětlení (zářivky), kde jste to video zkoušel prosím ?

fajnsnek2
666babayaga666
Explorer
Možnosti
Děkuji za reakci. Světla sice nebylo nějak moc, ale svítila jedna žárovka v místnosti. Zkusím video venku přes den a snad to bude fajn.
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@666babayaga666  Asi to bylo opravdu tou žárovkou, super-zpomalená videa jsou na to světlo opravdu citlivá, takže většinou v místnosti to není použitelné, je to hlavně na natáčení venku a taky ne vždy.

Ještě to vyzkoušejte a pokud Vám moje rada pomohla, můžete ji přijmout jako řešení. Děkuji Vám

fajnsnek2
nexon101
Voyager
Možnosti

Bliká displej aj mne... Nahral som obrazovku pri superspomalenom režime videa. 

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@nexon101 

Já to video bohužel nepřehraju...

fajnsnek2
0 Like
nexon101
Voyager
Možnosti

@fajnSnek problem na tomto fóre prehrať video.....

Tu je link na video https://gofile.io/d/zxfdMl

0 Like
666babayaga666
Explorer
Možnosti
presne ten istý problém mám aj ja. Už len čakám na denné svetlo, nech skúsim radu zvrchu.
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den,

zkusil jsem to na svém Note10+, který je prakticky stejný jako S10+ a chová se to zajímavě, ale předpokládaně. Natočil jsem dvě videa, jedno v kanclu pod zářivkami, jedno venku.

První část je v kanclu, na začátku to bliká jako zbraň hromadného ničení epileptiků (fakt pozor na to). Je to dáno tím, že zářivka blíká na frekvenci 50Hz a nedochází k žádné korekci. Zpomalená část nebliká, a to je právě zajímavé. Zdá se, že software to během zpomalení koriguje.

Druhá část videa je z terasy na denním světle (no, spíš šeru). Video je dle očekávání nekvalitní, protože je málo světla (vysvětlím v samostatném článku), ale nebliká vůbec - teda vůbec: všimněte si spodní řady oken, kde mají nejspíš zářivky. Tam je krásně vidět, jak blikají. Protože převážná část záběru je na denním světle, nepovažoval software za žádoucí to eliminovat. Pokud nefunguje přehrávání v okně, viděo je zde: https://www.youtube.com/watch?v=sAMfviYq_sU 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Members_rUtO7Rh
First Poster
Možnosti

vše de vypnou mobil podržet volume minus plus na jedou a při zasunuti kabelu usb připojeny k počítači vám vše naběhne pak jen volume + tuk a odin už jede hura mužete se vrátit . Recoveri to same podobné nechte usb kabel zatrčeny volume + a pover a ste v recovery.ale boot load tam nezkoušet budou jen červené písmenka ale vyp de podržet to a jeto.

0 Like