Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Aplikace Péče o zařízení nezobrazuje čas

(Téma vytvořeno: 19-11-2020 02:20 PM)
766 Zobrazení
markrup
First Poster
Možnosti

Zdravím, přešel jsem z S10 na S20, ale při nastavování způsobu nabíjení v aplikaci Péče o zařízení jsem si všiml, že se mi nezobrazuje u baterie předpokládaný čas použití. Místo času je tam uvedeno "Učení způsobu použití". Zkusil jsem vymazat data a paměť aplikace, přeinstalovat ji, ale stále se čas nezobrazoval. Nakonec jsem se rozhodl provést tovární obnovení, ale ani to problém nevyřešilo. Nesetkal se s tím někdo?Screenshot_20201117-170208_Device care.jpg

Screenshot_20201117-170238_Device care.jpg

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Antonio181
Pioneer
Možnosti

U nového telefonu trvá minimálně týden než se zobrazí předpokládaný čas použití 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @markrup 

Je to jak píše kolega @Antonio181 , po úvodních naststavenich se telefon učí Vašemu požívání a optimalizuje spotřebu energie aplikací. Tento proces trvá zhruba 7-10 dní. Následně dosáhnete i lepší vydrže baterie než na začátku.

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
Řešení
Antonio181
Pioneer
Možnosti

U nového telefonu trvá minimálně týden než se zobrazí předpokládaný čas použití 

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @markrup 

Je to jak píše kolega @Antonio181 , po úvodních naststavenich se telefon učí Vašemu požívání a optimalizuje spotřebu energie aplikací. Tento proces trvá zhruba 7-10 dní. Následně dosáhnete i lepší vydrže baterie než na začátku.

fajnsnek2
0 Like
markrup
First Poster
Možnosti

Díky moc za info a ujištění, že je to jen vlastnost aplikace 😉 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@markrup 

Dejte tomu čas, ono se to srovná. Pokud Vám nějaká odpověď pomohla, můžete ji Přijmout jako řešení

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ještě si můžete nainsatlovat aplikaci Battery Tracker z Galaxy Apps, která vám ukáže víc informací. Návod najdete zde: Galaxy Labs  

A jak už zmínil kolega, můžete prosím označit odpověď, či odpovědi, které byly užitečné, jako řešení?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
markrup
First Poster
Možnosti

Díky moc všem za tipy na řešení. Dnes je to pátý den od prvního spuštění telefonu a aplikace zobrazuje předpokládaný čas využití tak jak má, opravdu tomu stačilo jen dát čas.

0 Like