Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Prenos dat z huawei p40 lite na samsung s20

(Téma vytvořeno: 20-04-2022 01:25 PM)
4336 Zobrazení
SimSS83
Apprentice
Možnosti
Ahojte, viete mi poradit ako preniest data zo stareho zariadenia huawei p40 lite na nove zariadenie samsung s20?Nejaka app? Podla moznosti by bolo super ak by to bol nejaky jednoduchsi sposob 😅 dakujem krasne 🙂
0 Like
3 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Najjednoduchší spôsob je použiť nejakú aplikáciu na prenos dát medzi zariadeniami. Buď tú od Huawei (Phone Clone), alebo tú od Samsungu (Smart Switch) -> prenos funguje medzo jednou aplikáciou na oboch zariadeniach (aplikácie sa medzi sebou nedajú kombinovať 😉). Väčšinou sú tieto aplikácie "intuitívne" a pomôžu Vám previesť Vás prenosom dát. Môžte vyskúšať oboje a uvidíte, ktorá Vám pomôže lepšie 🙂 

Huawei P40 Lite nedisponuje Google Mobile Services a tak je ale možné, že sa Vám všetko nepodarí preniesť na 100%...

SimSS83
Apprentice
Možnosti
Problem je ale v tom,ze Phone Clone mi v S20 ponuka iba jedinu jednu moznost a to "Toto je staré zariadenie" hacik je v tom, ze v tomto vztahu je s20 nove,do ktoreho chcem data presunut z huawei.Co sa tyka smartswitch,oridzi samsung appku z huawei app neviem stiahnut....Mozno to nejako ide,neviem,ale proste v huawei app mi ju nevyhlada...len akesi napodobeniny pravdepodobne...
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Nie je to síce úplne oficiálny postup, ale keďže by Vám mal pomôcť prejsť na zariadenie Galaxy, tak s tým snáď problém nebude 🙂

Posielam odkaz na stiahnutie .apk súbora pre aplikáciu Samrt Switch. Snáď pôjde do Huawei zariadenia nainštalovať...
https://samsung-smart-switch-mobile.en.uptodown.com/android

0 Like