Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Podpora

(Téma vytvořeno: 21-11-2023 10:36 PM)
1204 Zobrazení
Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Proč je podpora myšleno aktualizace tak krátká tj. 4 hlavní aktualizace androidu a 5 let měsíčních aktualizací. Já bych dal 10 aktualizací androidu a 12 let měsíčních aktualizací. U mě je to dokonce o 1 aktualizaci androidu a 1 rok měsíčních aktualizací méně. Proč 1 zařízení má o rok více a druhé o rok méně? Proč to nesjednotí?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer @Fidla1095
Samsung už tak nabízí slušnou délku podpory. Délka podpory je různá proto, že Váš model vyšel v roce, kdy byla slíbená podpora kratší a počítá se vždy od verze androidu se kterým vyšel na trh. A taky záleží na zařízení, nový model za 40000,- je ze zjevných důvodů více podporován než model za 4000,-.
Váš návrh zní pěkně, ale krom důvodů, které zde již zazněly by vlastně teprve končila podpora modelu Galaxy SII 😉 jen zkuste srovnat HW tehdejší doby a dnešní.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

18 Odpovědi
OXO37
Hotshot
Možnosti
Je to pro výrobce náročné na odladění pro každý jednotlivý model. Každý rok uvede několik nových modelů a k tomu na různých čipových sadách. Samsung je v podpoře výjimečný. Na androidu ho slibuje trumfnout jen Google u nových Pixelů. Ostatní výrobci nabízejí stejně dlouhou podporu jen u vybraných modelů, u ostatních je standard dva roky.
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Bing:
Podpora aktualizací Androidu závisí na politice každého výrobce zařízení. Někteří výrobci nabízejí více aktualizací než jiní, v závislosti na jejich zdrojích, prioritách a strategiích. Obecně platí, že novější a dražší zařízení dostávají více aktualizací než starší a levnější zařízení. To je způsobeno tím, že výrobci chtějí podporovat prodej nových modelů a udržovat konkurenceschopnost na trhu.
IT technik
0 Like
Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
Mám Galaxy S20 FE 5G. Myslel jsem tím to, že Galaxy S20 FE 5G má 3 aktualizace androidu a 4 roky měsíčních aktualizací a telefon, který vyšel o cca 6 týdnů později tj. Galaxy S21 má 4 aktualizace androidu a 5 let měsíčních aktualizací. Tím jsem myslel, že stejná řada a rozdílná délka podpory.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer @Fidla1095
Samsung už tak nabízí slušnou délku podpory. Délka podpory je různá proto, že Váš model vyšel v roce, kdy byla slíbená podpora kratší a počítá se vždy od verze androidu se kterým vyšel na trh. A taky záleží na zařízení, nový model za 40000,- je ze zjevných důvodů více podporován než model za 4000,-.
Váš návrh zní pěkně, ale krom důvodů, které zde již zazněly by vlastně teprve končila podpora modelu Galaxy SII 😉 jen zkuste srovnat HW tehdejší doby a dnešní.

Fidla1095
Helping Hand
Možnosti
To nejde změnit?
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Návrh nezní pěkně, popírá jakoukoliv logiku.
IT technik
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Věřím, že tazatel pochopil, jak jsem to myslel.

0 Like
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
A zase pořád dokola 😅
To už je smutný příběh
Chceš, dám ti A52s....ta aktualizaci dostane, tak můžeš brečet až za rok
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
😂