Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 6 kontrolný panel

(Téma vytvořeno: 21-11-2023 07:13 PM)
464 Zobrazení
PeterVáclavek
First Poster
Možnosti
Dobrý večer, chcem sa spýtať tých, ktorým už prišla aktualizácia na Android 14 s One UI 6. Je možné sa prepnúť späť na starý dizajn kontrolného Quick panelu? Nový dizajn, ako som gi videl na webe, mi nevyhovuje, bojím sa aktualizácie 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Flugzeug
Voyager
Možnosti
Nie.
Nový dizajn quick settings panela je jedna z vlastností OneUI6. Zmeniť vizuál nejde, nastavenia vyzerajú nejako takto.Screenshot_20231121_210722_Settings.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
12 Odpovědi
Řešení
Flugzeug
Voyager
Možnosti
Nie.
Nový dizajn quick settings panela je jedna z vlastností OneUI6. Zmeniť vizuál nejde, nastavenia vyzerajú nejako takto.Screenshot_20231121_210722_Settings.jpg
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,control quick panel UI 6.0 nezmenite naspäť na Ui 5.1.,jedinú možnosť by som videl aplikáciou tretích stran z google play ,ktorých je tam zopár na zmenu control panelu(vid.obr.)🖐Screenshot_20231121_211354_Google Play Store.jpg
0 Like
Sylvo007
Helping Hand
Možnosti
Samsung sa držal jednej myšlienky, ovládanie telefónu jednou rukou bez prehmatávania a tomu prispôsoboval OneUI od verzie 4 ak sa nemýlim, a teraz.. tento paškvil. Najviac potrebné prepínače (teda aspoň pre mňa) Sú hore. Ale úplne hore. Už sa nedá stiahnuť lišta dole aby to bolo bližšie palcu, ale je to hore. A ešte k tomu pokazili staihnutie ovládacieho panela na jeden raz priamo z centra displeja ako sa to dalo nastaviť cez Good lock, už to ide iba z úplného hora.. no 🤦‍♂️
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,to stiahnutie ovladacieho panela funguje rovnako ako predtym.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Ako sa tu píše, táto možnosť, bohužiaľ, nie je. 

Taktiež nie som nejaký extra fanúšik tohto nového dizajnu, ale zatiaľ nemáme moc na výber... 🤔

0 Like
Sylvo007
Helping Hand
Možnosti
Mýlite sa. Veď som to mal odskúšané, používal som to denne. Cez Good Lock stiahnutý plug in quickstar a kdekoľvek v strede domovskej obrazovky keď som potiahol smerom dole v pravej časti mi stiahlo ovládací panel a v ľavej časti iba notifikácie 1700636600228.jpg
0 Like
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Mne sa osobne veľmi páči.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
po aktualizácii na One UI 6 sa už neviete vrátiť k dizajnu z One UI 5.1.
Alternatívou je ale použiť appku tretej strany ako písal @danisp1704 , alebo využiť appku Good lock a prispôsobiť si panel podľa dostupných možností, ktorých je tam pomerne dosť a časom určite pribudnú ďalšie.
Stačí si vyhradiť dostatok času na update a prispôsobenie panela a ostatné je potom uz len o zvyku.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň,

áno zo stredu obrazovky je to za súčasného stavu možné len cez dve potiahnutia.

Čo sa týka problémov pri ovládaní s jednou rukou , tak jednou z možností je premiestniť najpoužívanejšie odkazy na spodný riadok rozbaleného panela (v One UI 6 viete nastaviť rôzne poradie odkazov pri zbalenom a rozbalenom panely), kam je po dvojitom potiahnutí ešte možné lepšie dotiahnuť (viď obrázok), alebo vyskúšať Good lock / One Hand Operation +, vtedy viete potiahnutím zo strany vyvolať aj malý quick panel (viď obrázok).1.jpg2.jpg

0 Like