Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Oblíbené kontakty na Android 10

(Téma vytvořeno: 30-01-2020 09:44 AM)
4973 Zobrazení
Krokodyl
Apprentice
Možnosti

Zdravím všechny, po aktualizaci Samsung 10 na Android 10 zmizela z aplikace Kontakty možnost přidat kontakt pomocí ikony hvězdičky do oblíbených. Tím se ještě víc degradovala funkce Nerušit kde jediná možnost omezení je právě použít seznam Oblíbených kontaktů. S Android 9 nebyl problém ale potřeboval bych seznam doplnit a ejhle nemám jak. 

Jde vám přidávat do Oblíbených?

Čeká mě třeba hard reset telefonu bez obnovy nastavení, což bych celkem nerad, nejdříve chci ověřit funkčnost či nefunkčnost i u jiných.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Krokodyl díky za zprávu a snad HR pomůže :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type: 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás @Krokodyl 

Mě normálně přidani kontaktu funguje - otevřu si kontakt, a přidam hvězdičkou. Kde máte uložené kontakty ? Já na Googlu.

Screenshot_20200130-104702_Contacts.jpg

Ovšem musím zdůraznit,  že po updatu na A10 jsem dělal factory reset. Pokud Vám to takto nejde, zkuste vymazat data u aplikace Kontakty. 

fajnsnek2
0 Like
Krokodyl
Apprentice
Možnosti

Dík za reakci, ale ani vymazání dat nepomohlo. Ještě jedna záludnost které jsem nevěnoval pozornost, po update se "přeplo" z tmavého na světle téma ale  pouze v těch kontaktech. No holt mě čeká hard reset 😞 Screenshot_20200130-111759_Contacts.jpg

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Krokodyl ještě bych zkusil jiné možnosti, problém bude pravděpodobně u aplikace Kontakty. Vyzkoušejte Nastavení -> Aplikace -> Kontakty -> Úložiště  a dát dole tlačítka Vymazat Data a Vymazat Paměť.

Případně zkusit udělat Wipe Cache telefonu. Pak zkontrolovat v Galaxy Store, zda není dostupná aktualizace aplikace Kontakty. Tovární nastavení bych nechal až jako poslední možnost (ta 100% pomůže, ale bude pracná) 

fajnsnek2
Krokodyl
Apprentice
Možnosti

Díky za snahu, ale tohle všechno už jsem absolvoval a furt to samé. Mmj 10 let provozuji servis mobilů, tak už jsem fakt z běžných možností absolvoval všechno, to už jsem se i odhlašoval ze Samsung účtu ač jsem tušil že to bude k ničemu.

No nic udělám komplet zálohu,a kdyby náhodou nepomohl ani HR abych se vrátil stejného stavu a o víkendu zkusím tu nechtěnou cestu.

Už jsem se s něčím podobným setkal před lety na Samsung a HTC při přechodu z A5 na A6 kdy to začlo dělat naprosté nesmysly a pomohl až HR. Ale chtěl jsem se ještě ujistit že to není chyba aplikace po update. 

Ještě jednou díky

Jirka Krokodýl

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Krokodyl díky za zprávu a snad HR pomůže :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type: 

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Souhlasím s @Jirka77 .

@Krokodyl pokud možno zálohuj jen to nejdůležitější, ty kompletní zálohy dost často dělaly neplechu. 

fajnsnek2
0 Like
Krokodyl
Apprentice
Možnosti
Jj, udělám full a potom si budu hrát budu hrát.
Members_WoL9tEg
Student
Možnosti

Zdravím. Teď jsem po aktualizaci zjistil na A8 to samé. Zmizela hvězdička u kontaktů pro přidání do oblíbených.Kontakty mám uložené v telefonu a vždycky tam byla, teď je fuč. Je ale zvláštní, když otevřu seznam posledních mých odchozích hovorů a dám info o proběhlém hovoru, tak se tam s údaji objeví obdélník se jménem, kde ta hvězdička je a kontakt jde uložit do oblíbených.Zvláštní.....

0 Like
feis
First Poster
Možnosti
Přidat do oblíbených po hovoru otevři poslední hovory zmáčknout Info a v právo máš hvězdičku zmáčknout a je to.
0 Like