o 30-01-2020 09:44 AM
Zdravím všechny, po aktualizaci Samsung 10 na Android 10 zmizela z aplikace Kontakty možnost přidat kontakt pomocí ikony hvězdičky do oblíbených. Tím se ještě víc degradovala funkce Nerušit kde jediná možnost omezení je právě použít seznam Oblíbených kontaktů. S Android 9 nebyl problém ale potřeboval bych seznam doplnit a ejhle nemám jak.
Jde vám přidávat do Oblíbených?
Čeká mě třeba hard reset telefonu bez obnovy nastavení, což bych celkem nerad, nejdříve chci ověřit funkčnost či nefunkčnost i u jiných.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 30-01-2020 02:12 PM
o 30-01-2020 10:50 AM
Zdravím Vás @Krokodyl
Mě normálně přidani kontaktu funguje - otevřu si kontakt, a přidam hvězdičkou. Kde máte uložené kontakty ? Já na Googlu.
Ovšem musím zdůraznit, že po updatu na A10 jsem dělal factory reset. Pokud Vám to takto nejde, zkuste vymazat data u aplikace Kontakty.
o 30-01-2020 11:23 AM
Dík za reakci, ale ani vymazání dat nepomohlo. Ještě jedna záludnost které jsem nevěnoval pozornost, po update se "přeplo" z tmavého na světle téma ale pouze v těch kontaktech. No holt mě čeká hard reset 😞
30-01-2020 11:32 AM - upraveno 30-01-2020 11:33 AM
@Krokodyl ještě bych zkusil jiné možnosti, problém bude pravděpodobně u aplikace Kontakty. Vyzkoušejte Nastavení -> Aplikace -> Kontakty -> Úložiště a dát dole tlačítka Vymazat Data a Vymazat Paměť.
Případně zkusit udělat Wipe Cache telefonu. Pak zkontrolovat v Galaxy Store, zda není dostupná aktualizace aplikace Kontakty. Tovární nastavení bych nechal až jako poslední možnost (ta 100% pomůže, ale bude pracná)
o 30-01-2020 12:26 PM
Díky za snahu, ale tohle všechno už jsem absolvoval a furt to samé. Mmj 10 let provozuji servis mobilů, tak už jsem fakt z běžných možností absolvoval všechno, to už jsem se i odhlašoval ze Samsung účtu ač jsem tušil že to bude k ničemu.
No nic udělám komplet zálohu,a kdyby náhodou nepomohl ani HR abych se vrátil stejného stavu a o víkendu zkusím tu nechtěnou cestu.
Už jsem se s něčím podobným setkal před lety na Samsung a HTC při přechodu z A5 na A6 kdy to začlo dělat naprosté nesmysly a pomohl až HR. Ale chtěl jsem se ještě ujistit že to není chyba aplikace po update.
Ještě jednou díky
Jirka Krokodýl
o 30-01-2020 02:12 PM
@Krokodyl díky za zprávu a snad HR pomůže
o 30-01-2020 04:31 PM
o 30-01-2020 08:26 PM
o 18-01-2021 02:09 PM
Zdravím. Teď jsem po aktualizaci zjistil na A8 to samé. Zmizela hvězdička u kontaktů pro přidání do oblíbených.Kontakty mám uložené v telefonu a vždycky tam byla, teď je fuč. Je ale zvláštní, když otevřu seznam posledních mých odchozích hovorů a dám info o proběhlém hovoru, tak se tam s údaji objeví obdélník se jménem, kde ta hvězdička je a kontakt jde uložit do oblíbených.Zvláštní.....
o 08-02-2023 06:49 PM