Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Appka sa nedá odinštalovať

(Téma vytvořeno: 17-03-2024 12:22 PM)
425 Zobrazení
nexon101
Voyager
Možnosti
Nainštaloval som apku ktorá sa nedá odinštalovať. Odinstalator v android padá.
Skúšal som napojiť fon na PC a manuálne odstrániť ten priečinok v android dáta... Nefunguje to. Skúšal som aj revo Uninstaller pre android nefunguje. 
Apka sa nedá spustiť poškodená je alebo niečo ani odinštalovať. Skúšal som cez adb ale nenašiel som to tam. Tu apku vidím na domovskej obrazovke s aplikáciami. 
Skúšal som vymazať cache a aj opraviť apky (fix apps) nepomohlo. 
Ma niekto nejaký nápad? 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
nexon101
Voyager
Možnosti
Diky za odpovede... Podľa toho linku (sa vyžaduje root). Ja nemam root ani neplánujem rootnuť. Cez adb som skúšal už dokonca aj ten priečinok odstrániť ale nejde to.
Inak ja som to vyriešil po svojom dal som reset výrobných nastavení a už.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Dobrý deň, o akú aplikáciu ide? Skúste si pozrieť či ste aplikácii nedali špeciálny prístup ako je Aplikácie správcu zariadenia v Zabezpečenie o ochrana - ďalšie nastavenia. Takisto nainštalované aplikácie v Zjednodušení ovládania. Môžete skúsiť telefón spustiť v bezpečnom režime a následne skúsiť odinštaláciu aplikácie.
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Vyskúšajte to podĺa tohto članku prepisom adb riadku s nazvom aplikacie ,či by to nešlo:https://zive.aktuality.sk/clanok/151411/pre-pokrocilych-ako-z-androidu-odstranit-predinstalovane-apl...
0 Like
Řešení
nexon101
Voyager
Možnosti
Diky za odpovede... Podľa toho linku (sa vyžaduje root). Ja nemam root ani neplánujem rootnuť. Cez adb som skúšal už dokonca aj ten priečinok odstrániť ale nejde to.
Inak ja som to vyriešil po svojom dal som reset výrobných nastavení a už.
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
👍🖐
0 Like
Members_2YvBagc
First Poster
Možnosti

mne sa stalo to iste s nejakej stranky mi stiahlo pdf reader:update a nic mi nefungovalo a neslo to vymazat a ani odinstalovat ale podarilo sa mi to napokon v nudzovom rezime nastastie 

0 Like
nexon101
Voyager
Možnosti
Dik za návrh.. Toto ma žiaľ nenapadlo vtedy. Nabudúce sk by sa niečo také zopakovalo snáď nezabudnem na núdzový režim.
0 Like
nexon101
Voyager
Možnosti
Taka mam tu apku ktorá sa nedá odinštalovať zas sa mi to stalo... Núdzový režim nepomohol...
0 Like
nexon101
Voyager
Možnosti
Nepomohli ani od inštalátory napr od revo.. Toto nie je windows hah. Nakoniec cez adb sa podarilo. Ten kto vymyslel adb je frajer 🙂
0 Like