Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nekompatibilní aplikace v Google play?

(Téma vytvořeno: 03-05-2019 08:59 AM)
1521 Zobrazení
Sxperia
First Poster
Možnosti

Zdravím Vás. Jsem novým, šťastným, majitelem telefonu Samsung S10. Ale řeším problém s jednou nekompatibilní aplikací v Google play. Telefon tvrdošíně hlásí, že aplikace není kompatibilní a tudíž nejde nainstalovat. Nicméně vývojář tvrdí, že jeho aplikace je kompatibilní se všemi aktuálními androidy a telefony. Na radu technické podpory aplikace, jsem provedl několik úkonů k vyčištění paměti (cache) Google Play, ale to nepomohlo.  Další rada byla, uvést telefon do továrního nastavení. Což jsem provedl, ale aplikace je stále nekompatibilní. Kecá

mi teda ten vývojář? Nebo má S10 nějaký všeobecný problém s kompatibilitou aplikací? 

Jedná se o aplikaci Superlife k měření sportovních aktivit. 

0 Like
12 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj, možná by mohl vyzkoušet @Libb, který S10 má. Já to vyzkoušel teď na S9 a tam to funguje...

Screenshot_20190503-135944_Google Play Store.jpg

0 Like
Sxperia
First Poster
Možnosti

Děkuji, byl bych rád, kdyby to někdo zkusil. A závidím, že na S9 to jde 🙂

0 Like
Deathman666
Voyager
Možnosti

Screenshot_20190503-190536_Google Play Store.jpg

Na s10+ nemuzu ani nainstalovat

0 Like
RomanB
Explorer
Možnosti
Ja tú aplikáciu nemôžem nájsť v Play Store, iné od toho vývojára vidím ale túto konkrétnu nie. Počítam preto že nie je kompatibilná s S10? Preto že používam v telefóne angličtinu asi nie...
0 Like
Deathman666
Voyager
Možnosti
Ja se na ni dostal pres google, v playstoru ji taky nevidim
0 Like
havrdak
Pioneer
Možnosti

Ted jsem to zkusil a na S10e to nainstalovat jde... Zajimave...

0 Like
jirkash
Pioneer
Možnosti

Note8 i Note9, ok lze naistalovat a je i funkční.

Momentálně používám..

Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note9
0 Like
Sxperia
First Poster
Možnosti

Velice zajímavé. Děkuji všem za pokusy, klidně testujeme dál. Vývojářům jsem napsal a uvidíme na co přijdou. N

S10 a S10+ to nejde a na S10e a Note to jde. Co můžou mít S10 a S10+ jinak než ostatní

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak mu někdo extrahujte APK, ať si to může nainstalovat... :face-with-tears-of-joy:

A prosím tě příště dej přímo odkaz na tu apku, já ji ani nenašel.

EDIT: pohledal jsem Googlem, ale když čtu ty recenze z poslední doby, tak to snad ani nechceš...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like