Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkční klavesnice

(Téma vytvořeno: 11-05-2025 08:03 PM)
120 Zobrazení
vetron2
Journeyman
Možnosti
Ahoj proč po aktualizaci S21 mi nefunguje aplikace na psaní touchpal? Nainstaluji výběru ze seznamu klávesnic ale když ji chci využít tak nevyskočí jde mi o využití t9 u klávesnice Samsung mi nevyhovuje rozložení nějaká rada díky 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
daná aplikácia už nie je podporovaná. Posledná aktualizácia bola v roku 2023 a teda to bude pravdepodobne dôvod nefunkčnosti na novom Androide. Bude preto potrebné sa poohliadnuť po alternatívach.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
adamek3403
Navigator
Možnosti
Ahoj, po aktualizaci systému se často stává, že starší aplikace jako TouchPal přestanou fungovat správně – Android je může zablokovat kvůli bezpečnosti nebo nekompatibilitě. I když ji nainstaluješ a vybereš, může se nezobrazit, protože systém ji nepustí jako výchozí klávesnici.

Zkus ručně přejít do: Nastavení > Obecná správa > Klávesnice > Výchozí klávesnice a tam znovu vybrat TouchPal. Pokud to ani tak nepůjde, doporučuju vyzkoušet náhradu – třeba T9 Keyboard nebo Classic Big T9 Keyboard, obě podporují klasické rozložení s predikcí.

Pokud ti to pomohlo, budu rád, když klikneš tři tečky > Přijmout řešení – pomůže mi to dál radit co nejlépe. Díky!

vetron2
Journeyman
Možnosti
Bohužel jsem všechno zkoušel ale pořád nic není ještě nějaké skryté nastavení ohledně povolení aplikace třetích stran ? Na jiné značce s androidem 15 taky touchpal nefunguje i když na obou telefonech s androidem 14 fungovala apk bezproblemu
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
daná aplikácia už nie je podporovaná. Posledná aktualizácia bola v roku 2023 a teda to bude pravdepodobne dôvod nefunkčnosti na novom Androide. Bude preto potrebné sa poohliadnuť po alternatívach.