Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Natáčení pod vodou

(Téma vytvořeno: 06-11-2021 08:19 PM)
2111 Zobrazení
Frantamobil
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, 
rád bych se Vas zeptal na natáčení pod vodou. Nikde jsem nenašel zámek displeje (funkci foťáku a videa) pro ponoření mobilu. U mé staré S8 jsem tu možnost měl.
8 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, on ten telefon není pro podobné věci určený. Zámek displeje dělá to, že nebude reagovat na vodu, to by měla mít S21 už vyřešené i bez aktivace dodatečné funkce; jde totiž používat např. v dešti.

Obecně, i když najdete spoustu záběrů, tak už se nedozvíte, jak telefon dopadl po nějaké době. Vodotěsnost je tam proto, když vám telefon zmokne nebo spadne do vody a je primárně určená pro sladkou vodu bez příměsí, takže ani chlor v bazénu, ani sůl v moři nebo sprchový gel či mýdlo ve vaně. Pokud se telefon dostane do kontantu s výše uvedenými látkami kontaminovanou vodou, měl by se co nejrychleji opláchnout čistou vodou a osušit.

Pokud to chcete za každou cenu zkusit, doporučuju aktivovat natáčení nad hladinou a pod vodou hlavně nemačkat tlačítka. Příapdně se dají sehnat voděodolná pouzdra v různých cenových hladinách.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Frantamobil
Pathfinder
Možnosti

A jak mohu aktivovat natáčení pod vodou? Občas potřebuji kvůli práci dělat snímky pod vodou (čistá, téměř pramenitá řeka), ale při ponoření mobilu se mi např. přepne kamera nebo se zapne blesk. 

0 Like
Commpact
Navigator
Možnosti
Mam tedy Note 20 Ultra 5g a letos jsem v Chorvatsku normálně natáčel pod vodou. Tak jako s každým Samsungem (S-ka)
0 Like
Frantamobil
Pathfinder
Možnosti

U S8 jsem s tím taky neměl problém. Ještě mě napadlo, že by to mohlo být nalepenou fólii na displeji.

0 Like
Commpact
Navigator
Možnosti
Je to tak, natáčel jsem tak, jak je popsáno. Zapnout kameru a potopit. Pod vodou display nereaguje. Ještě jsem mohl zkusit pro focení použít Spen(který umi dálkové spouštět mimo jine i fotak) ale to me napadlo až po návratu z dovolene.
0 Like
Frantamobil
Pathfinder
Možnosti

Tak zkusím ovládat foťák přes hodinky. Tam mám i náhed, děkuji za radu.

0 Like
křeček
Student
Možnosti
Mám pořád Samsung S8 a včera jsem natáčel v bazénu pod vodou,ale bohužel se mi záběr přibližoval. Kde je prosím ta funkce zamčení displeje při natáčení pod vodou? Diky
0 Like