o 24-10-2022 05:08 PM
Android 12 na Samsung Galaxy S20FE (SM-G780F/DS)
Kdo mi prosím může pomoci s tímto problémem ?
-Obnovení továrního nastavení dokončeno
-MS Intune prostředí nainstalováno a
-po druhém resetu se znovu objevilo automatické spuštění wifi připojení !
Prosím tedy OPĚT o pomoc při hledání změny nastavení:
1. v telefonu a prostředí Android 12 (zde BĚŽNÝ STAV):
-nastavení-wifi-připojení-pokročilé-inteligentní wifi-automatické zapnutí wifi nastaveno na "vypnuto" (změněno)
-settings-connection wifi-advanced-managed network-network corporate mobile automatically reconnect nastaveno na "on" (ponecháno deufalt nastavení)
-location-application permissions-no apps allowed (možný požadavek na spuštění wifi)
-location-ukládání polohy zařízení je pro aplikace a služby zakázáno
2. V prostředí MS Intune (pro mě jako uživatele zřejmě nedostupné/skryté):
-Okta ověřují požadavky, volání aplikací
-připojení k síti VPN
-MS Defender
-Outlook Cloud
-Zásady zařízení
. . .
Poznámka 1: zpráva o využití dat wifi ukazuje jako dominantní položku (1,08 GB) "všechny pracovní aplikace", tj. ukazuje, že některé z aplikací "pracovního profilu" jsou spuštěny přes wifi.
Poznámka 2: při jednom spuštění (otevření displeje) se krátce objevila zpráva "politika zařízení spustila službu wifi".
o 24-10-2022 05:54 PM
o 25-10-2022 02:51 PM
o 25-10-2022 02:53 PM
o 31-10-2022 08:54 AM
Ahoj, v googlemaps jsem nic takto nenastavoval, ... je snad nastavení/ zadání hesla k připojení ke konkrétní wi-fi definicí "důvěryhodnosti" ?
o 31-10-2022 09:41 AM
Tak jsem právě zjistil od jednoho z našich IT-techniků, kteří mají nastavení MS Intune na starosti, že naše firma používá mód "Pracovní profil vlastněný společností Android Enterprise (COPE)", napovíte nebo víte, kde hledat v nastaveních aplikací, které mohou "spouštět službu wi-fi" ?
Pozn.: neřeším připojení k připojovacímu bodu (např. v kanceláři, hotelu), ale opravdu pouze automatické spuštění modulu wi-fi (např. 15 a více minut od posledního manuálního vypnutí wi-fi).
Budu rád za jakýkoliv nápad/ radu, děkuji předem
o 31-10-2022 10:06 AM
o 31-10-2022 10:48 AM
Jako "poučenému laikovi" ovšem není zcela jasné, zda MS Intune platforma/ nastavení profilu má / obsahuje možnosti uvnitř menu k:
1-nastavení spouštění konkrétní wi-fi sítě (wi-fi network) nebo
2-nastavení spouštění wi-fi v zařízení (wi-fi modul)
o 31-10-2022 12:27 PM
o 31-10-2022 02:11 PM
A pokud Bixby vůbec nepoužívám ... ? Nebo nutno deaktivovat Bixby jako aplikaci (nehrozí nějaký trabl - Samsung Android 12/ Knox/ ... ?)