Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Jak posílat soubory?

(Téma vytvořeno: 28-06-2021 11:28 PM)
1579 Zobrazení
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Ajhoj, chci se zeptat, čím je nejlepší posílat třeba fotky a videa, když je nechci posílat pres aplikace třetích stran? Nabízí se bluetooth, ale to je pomalé, dále wi-fi direct, ale to se mi nenabízí jako možnost při sdílení a nakonec quickshare, ale to mám dojem, že funguje jem mezi samsungy. Mám v tom docela hokej, rád bych využíval třeba ten wi-fi direct, alr proč, když dám sdílet, se neobjeví tato možnost mezi ostatními? Poraďte.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @JanTar 

Tohle už řešilo pár uživatelů, že po updatu na A11 zmizela možnost sdílení Wifi Direct, která byla u starších verzí systému Android a nadstavby One UI.  Náhradou by měla být funkce Sdílení na blízko, která by sjednotila sdílení pro všechna zařízení s OS Android, ale v praxi jsem to ještě nepoužil. Quickshare funguje pouze mezi zařízeními Samsung. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Na jiný mobil jakékoliv značky.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @JanTar,

ano, jak píšete, můžete použít například Bluetooth (pomalé), Quick Share, Wi-Fi Direct. Musí to podporovat ale oba 2 telefony a mít zapnuté wi-fi. Já když jsem dokonce posílal několik fotografií z telefonu do telefonu přes Bluetooth, Fold mi automaticky sám nabídl přepnutí na rychlejší Wi-Fi Direct a posílal to přes tuto funkci. 

0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
No to právě si myslím, že to tak funguje, že se naváže spojení přes bt, ale potom se to přepne na wi-fi direct. Jen nechápu, proč pod tlačítkem sdílet, není možnost wi-fi direct.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Teď na to koukám a také tam nemám přímé sdílení přes Wi-Fi Direct.... Ale vím, že ve variantě posílání přes Bluetooth se mi to automaticky přepnulo na rychlejší Wi-Fi Direct.

0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Je v tom slušně napsáno neskutečný nepořádek. Quickshare, Private share, sdílení nablízko, wi-fi direct, bt. Prase aby se v tom vyznalo.
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @JanTar 

Tohle už řešilo pár uživatelů, že po updatu na A11 zmizela možnost sdílení Wifi Direct, která byla u starších verzí systému Android a nadstavby One UI.  Náhradou by měla být funkce Sdílení na blízko, která by sjednotila sdílení pro všechna zařízení s OS Android, ale v praxi jsem to ještě nepoužil. Quickshare funguje pouze mezi zařízeními Samsung. 

fajnsnek2
JanTar
Helping Hand
Možnosti
No tak zkusím to Sdílení nablízko a uvidím, snad bude fungovat napříč androidy. Každopádně díky.
JM44
Pioneer
Možnosti

Manželka má nový A52 a má problém s otevíráním příloh obvykle ve formátu PDF. Předtím měla SonyExperia a tam neměla s otevíránim příloh problém. Můžete poradit kde může být problém? Jaká je nejlepší aplikace pro otevírání mailů pro A52? Je třeba instalovat nějakou aplikaci? Uvítal bych odpověď třeba přímo na mail J.merhaut@icloud.com

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @JM44 

Rozhodně doporučuji aplikaci Adobe Acrobat Reader for Samsung:

https://galaxystore.samsung.com/detail/com.adobe.reader

Používáno na řadě Samsung zařízení a funguje dobře 😉

fajnsnek2
0 Like