Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Handsfree bluetooth S10 po update 15.7.2020

(Téma vytvořeno: 05-08-2020 11:02 AM)
395 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Poslední dobou si všímám, že mi nefunguje telefonování přes bluetooth ve vozech Škoda. Zkoušeno ve třech různých autech a vždy stejné chování, telefon ztrácí připojení, hudba přes bluetooth hraje, ale telefonování nefunguje. Mám podezření na poslední update. Nemá někdo podobný problém? Díky za vaše poznatky.

0 Like
3 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti
Mel jsem podobnou zkusenost v minulosti u konkurencnich znacek. Vetsinou pomohlo tovarni nastaveni, ale jeste predtim doporucuji zkusit vymazat mezipamet bluetooth. Nastaveni - Aplikace - (v pravo nahore zvolit 3 tecky a dat) - zobrazit systemove aplikace - nasledne pomoci lupy a nebo rucne vyhledat 'bluetooth" - rozkliknout - uloziste - a dole uvidite moznosti : vymazat data / vymazat pamet... Casto to pomuze od problemu, me samotnemu to pomohlo kdyz mi blbla galaxy buds s S10+ ze s nema neslo skoro vubec volat a stale to vypadavalo ikdyz hudba bez problemu.
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti
@jurek77 nic, jednoduse jsem je pouzival. Holt si elektronika obcas zije vlastnim zivotem
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Však on si také nestěžoval, jen píše, že reset může pomoct. Zase hledáš problémy, kde nejsou...

Mně třeba na dovolené začaly Buds hrát hrozně potichu a reset se ukázal jako cesta nejmenšího odporu. A neměl jsem potřebu tadu takvou drobnost ventilovat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro