Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

RSAP - remote SIM access profile

(Téma vytvořeno: 27-03-2019 07:25 PM)
1532 Zobrazení
mmatys
First Poster
Možnosti

Dobrý den, otvírám zde téma  RSAP profilu pro telefon Samsung Galaxy S10. Bohužel u nás prodávaná varianta je Dual SIM a Samsung u této varianty v tichosti zrušil podporu RSAP profilu (dle informací tomu tak bylo už u modelu S9). Tímto mi způsobil omezenou funkčnost bluetooth handsfree sady VW premium, která přes RSAP profil převzala SIM telefonu a vozidlo fungovalo na externí anténu včetně datových přenosů nutných pro online sledování a přeprogramování trasy navigace.  Nyní funguji pouze HFP režimu, tedy jako klasické bluetooth připojení. Řešením by bylo pořízení druhé SIM karty se stejným číslem, což by výborně fungovalo, pokud by se SIM karty uměly samy přepínat. Bohužel toto není možné a bylo by nutné před příchodem do auta vypnout telefon (fly mode např.). 

S10 umožňuje použití Routines, kdy lze nastavit, aby telefon automaticky při připojení k BT HF sadě v autě spustil režim letadlo. To je super, pokud by šlo nastavit, aby se pouze vypla data a mobilní síť, ale bluetooth + wifi ne. Zatím jsem nepřišel na to jak toto nastavit. Tedy s touto routine sám sebe rovnou odpojím. 

Máte někdo nějaké řešení/zkušenosti? Existují aplikace, které RSAP povolí, jsou dostupné, bohužel fungují pouze na rootnutém telefonu, což není a nebude můj případ.

Děkuji

0 Like
1 Odpovědět
FatherTed
Navigator
Možnosti

Dobrý den.

Kolega tohle řešil taky, zeptám se ho a dám vědět - myslím, že nechával aktualizovat software v autě. Ale doptám se konkrétněji a napíšu :smiling-face:

0 Like