Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Emoji Samsung Klávesnice

(Téma vytvořeno: 09-10-2020 09:14 PM)
1971 Zobrazení
Altik
Journeyman
Možnosti
Chci se zeptat proč byla odebrána funkce vyhledávání emoji... hrozně moc jsem to měl rád a teď to z nějakého důvodu odebrali.
0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký dne @Altik  myslíte vyhledání emoji přes tu lupu ? Já tento  způsob vyhledání emoji nepoužíval, takže nemohu porovnat jak to fungovalo předtím. Používám rovnou ikonu pro emoji na klávesnici. 

fajnsnek2
0 Like
Altik
Journeyman
Možnosti
Teď jsem si všiml, že odebrali vyhledávání pro český jazyk... ta lupa tam je, ale nefunguje... velká škoda i když fungovala v angličtině nemuseli to vypnout pro český jazyk
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Aha, takže problém je, že to nefunguje pokud je zapnutý jazyk klávesnice -čeština ?

fajnsnek2
0 Like
Altik
Journeyman
Možnosti
Myslím, že ano... je to tak asi schválně udělané 😕
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Altik Zkoušel jsem přepnout jazyk do EN a tam to skutečně funguje. Nevím jak to bylo před updatem, ale u nové verze asi implementovali vyhledávání v CZ ale ne pro emotikony 😕

Screenshot_20201010-200949_Samsung Internet.jpg

fajnsnek2
0 Like
milánci
First Poster
Možnosti

spravil si to ???? potřeboval bych pomoct

0 Like
lenusha
First Poster
Možnosti
Zdravím, nevíte jak z listy nad klávesnicí předělat emoji do klávesnice? Třeba k carce? Děkuji moc za odpovědi
0 Like
Phoenixs666
Journeyman
Možnosti
V aplikaci Good lock, keys cafe. Si muzes navrhnout svou klavesnici i se smajlikama na carce.SmartSelect_20241217_083240_Keys Cafe_1000012449_1734420760.jpg
0 Like