Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Displej se z ničeho nic ztmavil a teď problikává

(Téma vytvořeno: 19-10-2022 08:40 PM)
1087 Zobrazení
bendr251
Student
Možnosti
Dobrý den, před cca hodinou a půl když jsem projížděl YouTube se mi najednou z ničeho nic dosti ztmavil displej, myslel jsem si, že auto brightness nějak zblbnul ale krátce potom co jsem se chtěl podívat do nastavení jasu mi ztmavnul displej úplně až do toho bodu kde nešlo už skoro nic vidět. Zvláštní na tom bylo to, že to bylo takové sice rychlé ale postupné jak kdyby to byla jakási animace.
Mno hned potom jsem telefon restartovat a doufal, že se hodí všechno zpátky do normálu ale ono ne. 
Tak jsem začal googlit ale nic moc jsem nenašel. Najednou si všímám, že telefon začíná problikávat a displej se začal zesvětlovat. Po chvilce se displej zesvětlil do toho bodu kde už na tom něco šlo vidět ale pouze když mám ho mám nastavený na manuální maximální brightness a i tak je to dost mizerný. Na nižší brightness displej dostane takový fialový nádech a ještě nižší se displej ztmaví tak moc, že nejde ve finále už vůbec nic vidět.

Jsem teď z toho dosti nervózní a nevím co dělat, poslední aktualizaci jsem instaloval asi cca 3 dny zpátky. Zkusil jsem jít i do safe módu ale žádná změna. 

Má někdo zkušenosti s touto chybou? Myslíte, že se jedná o defekt displeje nebo softwarovou či firmawareovou chybu? Popřípadě mi prosím poraďte jak postupovat dále. 

Děkuji moc, 
Stanišovský T.
0 Like
4 Odpovědi
JulesCrown
Pioneer
Možnosti

achjo, jak se tedy situace projevuje po několika hodinách?

Jinak je to dost špatná situace a těžko říct, co ji mohlo způsobit. Pokud přetrvává i v nouzovém režimu, rozhodně doporučuji stáhnout všechna data a telefon resetovat. Další zastávka - servis

bendr251
Student
Možnosti
Dobrý den, děkuji za odpověď.

Ráno byl displej tmavý a tak jsem zkusil telefon ještě jednou restartovat. Po restartu byl displej stále tmavý ale obrazovka začala problikávat ještě více než včera (Abych to popsal tohle problikávání tak to znamená, že displej byl chvilku tmavý potom o něco světlejší a hned potom zase tmavý, takhle se to pořád opakovalo)

Po půl hodině co jsem nechal telefon odemčenej s rožnutým displejem na max jsem si všiml, že najednou svítí úplně normálně i dokonce na minimální jas. Vypadá to, že i barvy jsou už také v pořádku.

Je to strašně zvláštní, uvidím jak se bude chovat postupem dne.

PS: Jo a jinak včera jsem zkoušel safe mode a žádná změna.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jaký je jas při zobrazení loga hned po startu?

Můžete když tak ještě zkusit zresetovat data pro automatický jas, to se dělá takto:

Jděte do nastavení, aplikace, dejte zobrazit systémové aplikace, najděte Device Health Services, tam jděte do úložiště a tam je tlačítko Správa úložiště a Vymazat všechna data

Libb_0-1666260916835.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Jestli stale problikava,tak zjevne odeslo svetelne cidlo.Restart tomu urcite nepomuze.Pokud by se jednalo o softwarovou chybu,telefon by musel do tovarniho nastaveni.jestli chyba pretrvava,navstivte autorizovany servis,nebo si sjednejte svoz od samsungu
0 Like