Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bixby Voice Unlock

(Téma vytvořeno: 30-01-2020 01:27 PM)
864 Zobrazení
Peter_Protivnak
First Poster
Možnosti

Dobrý deň, po komunikácii s Live podporou mi bolo odporúčané napísať otázku tu. 

Mám problém s aplikáciou Bixby, po aktualizácií nemám možnosť používať voice unlock. Po zadaní príkazu unlock my phone mi Bixby odpovie: your phone cant be unlocked by voice. Rád by som sa opýtal či a ako sa dá tento problém vyriešiť, po odporúčaní Vašich kolegov som vrátil telefón do továrenských nastavení, čo problém nevyriešilo. Neskôr mi bolo odporúčané vymazať v nastaveniach pamäť v aplikácií Bixby, čo taktiež nepomohlo. bixby.jpg

Prikladam aj screenshot z nastaveni, kde by mala byt moznost voice unlock. Za odpoveď  dakujem. 

0 Like
9 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Napadá mě, nepoužíváš nějakou aplikaci pro přemapování tlačítka bixby? Já jo a vůbec tam nemaám tohle nastavení :smiling-face:

Ale za chvíli by měl přijít kolega, který má také S10, zkusím se na to podívat na jeho telefonu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Peter_Protivnak
First Poster
Možnosti

Dakukem za odpoveď, nepoužívam nič také. Keď som volal technikovi v Samsungu pomocou live assistsant, taktiež mu to nešlo. Uvidíme ako na tom bude kolega 😀

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak kolega to samé, telefon zareaguje,a le na příkaz "unlock my phone" řekne, že tento telefon nejde hlasem odemknout.

Není někde v nastavení účení hlasu nebo tak něco?

Ještě mě napadá, nezadával sis do emailu firemní účet, který by omezoval možnosti?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Peter_Protivnak
First Poster
Možnosti

Asi to tak bude pri všetkých. Pri android 9 to fungovalo akonáhle prešla aktualizácia na 10, tak už to nefunguje, s nastaveniami som nerobil nič. Pravdepodobne to bude nejaká softwarova chyba. Účet mám súkromný. Hádam sa na to niekto pozrie pri najbližšej aktualizácii. 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Peter_Protivnak 

Vypadá to spíše,  že tato možnost odemykání byla odebrána z důvodu nízkého stupně zabezpečení. Zkoušel jsem to u Galaxy A80 s A9 a tato možnost tam také není :face-with-rolling-eyes:

Menu A80Menu A80

fajnsnek2
0 Like
Peter_Protivnak
First Poster
Možnosti

Ďakujem pekne za info. 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@fajnSnekzkus u zamčeného telefonu zavolat Bixby a pak příkaz "unlock my phone"

Ten příkaz tam je, Bixby na něj reaguje, ale odmítne, bohužel bez vysvětlení.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Libb

Jj, to jsem zkoušel, a všiml jsem si té hlášky. Těžko říct,  čím to je. 

fajnsnek2
0 Like
Lupinek
First Poster
Možnosti
Proč bixby neumí odemknout telefon??
0 Like