Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zjištění hesla uložené wi-fi sítě

(Téma vytvořeno: 20-09-2021 07:20 AM)
1138 Zobrazení
Nikol91
Apprentice
Možnosti
Dobrý den,
Potřebovala bych zjistit heslo na wi-fi.
V telefonu mám uloženou Wifi síť a automaticky se mi připojuje když je síť v dosahu.Potřebovala bych zjistit heslo této sítě.Jde to vůbec? Protože jsem to heslo vůbec nikde nenašla.Ale uložené v telefonu musí bejt protože jednou už tam zadávané bylo.Proto se to automaticky připojí.Mam telefon Samsung Galaxy S7.
Díky moc za radu.
0 Like
9 Odpovědi
Zet721
Pioneer
Možnosti
Dobrý den,
domnívám se že běžným způsobem nelze zjistit heslo wi-fi sítě. Přes nastavení wi-fi je možné zobrazit QR kód pomocí kterého můžete připojit další zařízení bez zadání hesla.
Nikol91
Apprentice
Možnosti
Děkuji moc za odpověď.
Bohužel,ale Samsung S7 tuto funkci nemá aby ukazoval QR kód.Jednou jsem tam to heslo zadávala,ale jak je to nějaký ten pátek tak si to heslo vůbec nepamatuji.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
No pokud ho nemáte poznačený někde jinde, tak dejte Váš router do továrního nastavení a heslo nastavíte znovu.

0 Like
90Adam
Navigator
Možnosti
Dobrý den, heslo uživatelsky zjistit nelze. Pokud se jedná o váš router, heslo si zobrazíte v jeho administraci nebo (pokud nebylo změněno), na routeru. Pokud se o vasi wifi nejedná, zeptejte se jejího majitele :smiling-face:
alrah
Pathfinder
Možnosti
Někde jsem viděl návod:
1. Vytvořit qr kód v nastavení wifi
2. Čtečka qr kódu
V qr kódu by měl být název sítě a heslo, ale nezkoušel jsem, takže nevím jestli je tohle funkční...
alrah
Pathfinder
Možnosti
A nemáte na router připojené pc? Tam zjistit heslo by nebyl problém.
0 Like
Nikol91
Apprentice
Možnosti
Jde o wi-fi ke které se připojuji přes mobilní telefon a k routru přístup nemám.Jde o firemní síť.Jednou už v telefonu zadáno heslo bylo,ale bohužel si ho nepamatuji.
0 Like
Nikol91
Apprentice
Možnosti
Děkuji :winking-face:
0 Like
Nikol91
Apprentice
Možnosti
Děkuji moc za rady.Už jsem zjistila, že bohužel verze androidu 8.0.0 toto vygenerovat neumí včetně QR kodu a sdílení sítě.Takže ☝️chce to koupit lepší telefon😂
0 Like