Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zamrzající obrazovka u A52

(Téma vytvořeno: 28-03-2023 10:00 AM)
2288 Zobrazení
SoňaK94
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, v dubnu to budou dva roky, co vlastním Samsung Galaxy A52. S telefonem jsem spokojená, ale od včera mám problém, že se mimi zasekává obrazovka. Někdy pomůže restart, někdy ho musím nechat být. Pak je obrazovka černá nebo pixelová. Telefon jsem kupovala u Electro World. Chápu to dobře, že ho musím reklamovat tam? Je to dost otravné, když telefon je pak nefunkční a nikdo se mi nemůže ani dovolat. Děkuji za všechny rady, co s tím a co by to mohlo být.
7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @SoňaK94
zasekávání obrazovky není ještě úplně důvodem pro reklamaci. Pokud by bylo něco s displejem, to už je věc jiná. Kdy se to začalo projevovat, neproběhla nějaká aktualizace? Zkuste dát telefon do bezpečného režimu, jak se to bude chovat tady.
https://www.hardreset.info/cs/devices/samsung/samsung-galaxy-a52-5g/bezpecny-rezim/
Každopádně než ho dáte na reklamaci, nejdříve zkuste tovární nastavení (v servise ho stejně udělají).

SoňaK94
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, včera se to stalo prvně. Chtěla jsem zapnout obrazovku, abych odepsala a od té doby byla jen černá, nešla nastartovat ani přes tvrdý restart. Obrazovka byla buď černá nebo s pixelama, jako kdyby se rozbil display. Po hodině se to podařilo nastartovat a od tedy se stává co půl hodiny, že obrazovka zamrzne a nejde s tím nic dělat třeba i 10 minut. Pokud ho dám do továrního nastavení, budu muset všechny aplikace znovu instalovat, že?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Spusťte aplikaci telefon a zadejte kód *#0*#, tím se dostanete do testovacího režimu. Měl by tam být i test displeje. Pokud se problém projeví zde, jde o chybu hardware. Pokud se zde chyba neprojeví, jde nejspíše o softwarovou chybu a doporučuju tedy obnovit tovární nastavení. A ano, vše se tím smaže. Doporučuji vše důležité zálohovat. A pokud máte telefon z české distribuce, můžete telefon zanést rovnou do servisu.
https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

0 Like
SoňaK94
Journeyman
Možnosti
Tak podle toho testu je vše v pořádku. Tak jdu vše zazálohovat, co je třeba a zkusím tovární nastavení.
SoňaK94
Journeyman
Možnosti
Tak jsem dala tovární nastavení a je to horší než lepší. Obrazovka stále zamrzá, do toho se sem tam objevují proužky, rozkouskuje se a podobně. Takže to bude na reklamaci. Nevíte, jestli ho musím reklamovat v Electro Worldu nebo můžu i u Samsungu, když jsem ho kupovala ve zmiňované prodejně?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak telefonu pomůže už jen servis. Zavolejte si na nejbližší servisní středisko z odkazu, který jsem dával dříve a domluvte se přímo s techniky. Nemusíte přímo na prodejnu.

TomasKubec
First Poster
Možnosti

Dnes ten samej problém. Oprava cca 10 minu. Sundat zadní kryt, vyšroubovat a sundat repro. Pod panelem repro je konektor do kterého vede flex od LCD, ten pořádně docvaknout a celé složit. A je po problému.

0 Like