Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

wifi

(Téma vytvořeno: 03-12-2020 11:02 PM)
259 Zobrazení
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Chci vas poprosit o radu ohledne informaci u wifi siti. Kdyz jsem zakoupil telefon po prvnim spusteni se mi u kazde wifi zobrazovala rychlost pripojeni. Pak to zmizelo a od te doby se mi to neukazuje. Nevite nekdo co s tim?
0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zobrazení rychlosti WiFi je novinka, a aby se zobrazila správně, je třeba splnit několik podmínek. Musí být dost času na změření rychlostí sítí, routery to musí podporovat a v neposlední řadě musí být připraven poskytovatel. Nyní jsou teoreticky k dispozici dva: Samsung a Google. V mém případě vidím dokonce jen Google. Je tedy možné, že nastala jedna z těchto situací:

• telefon zobrazil rychlosti sítě, ale pak zjisitl, že to nemusí sedět, tak to zase raději skryl
  • poskytovatelé informací nejsou dostupní nebo je problém na serverech
  • prostě je v tom něco špatně (mně se to také nikde nezobrazuje)
  • nemáte to zapnuté - je to trochu schované, snad je to u vás stejně jako na mém Note10+: https://youtu.be/JM28rBcCgH0 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

JanHav
Helping Hand
Možnosti
dekuji za zpetnou vazbu. mam to taky tak na s20 fe. psal jsem na podporu a oni ani nevedeli ze tato funkce existuje. tvrdili mi ze dany telefon takovou funkci nema tak jsem jim poslal screenshoty.
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
mam tam jen poskytovatele samsung google se nenabizi
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Opravdu nevím, podle čeho telefon vyhodnocuje co a jak. Asi tam bude hodně faktorů.

A je to fakt novinka, mněto na Note10+ přišlo až s poslední aktualizací.

Mezi námi, není proč smutnit, stejně je nejlepší prostě zkusit, jak je ta síť doopravdy rychlá. Na některé věci je třeba vysoká přenosová rychlost, na něco nízká latence atd.

Pokud vám některá odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like