Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vypnutí oznámení Zabezpečené složky

(Téma vytvořeno: 30-01-2023 05:09 PM)
395 Zobrazení
andyX2
Journeyman
Možnosti
Zdravíčko,

jde nějak zcela vypnout oznámení ze zabezpečené složky? V nastavení oznámení je možnost vypnutí zablokováná - viz screenshot (fakt nechápu proč..).

Jednak o oznámení nestojím, ale nejvíce mě štve po každém restartu přítomnost oznámení o oznámení 🙂 (viz screenshot), která nejde smazat 😞 

image

image

0 Like
7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @andyX2

O tomro problému už tu psalo několik uživatelů, nicméně žádné řešení jsme nenalezli. 

fajnsnek2
0 Like
andyX2
Journeyman
Možnosti
Aha. Nikde jsem to téma zde nenašel. Díky za info.

Každopádně škoda, že to (zatím) nemá řešení. Patřím k těm uživatelům, kteří si chtějí vše přizpůsobit dle svého, a nemají rádi, když jim systém cokoliv vnucuje bez možnosti volby.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zrovna minulý týden jsem se na to ptal přímo na infolince Samsungu člověka, který nám dělal školení a potvrdil, že to vypnout nejde. Je to prostě upozornění, že pokud neodemknete Zabezpečenou složku, tak pokud byste tam měl nějaké aplikace, které zasílají upozornění, nebudou fungovat. Taky mě to štve, v té složce mám jen pasivní data a je to pro mě operace navíc. Na druhou stranu restart telefonu dělám jednou až dvakrát za měsíc, takže jsem se s tím holt naučil žít.

Pro upřesnění, zabezpečená složka funguje tak, že v systému jsou dva uživatelé a vy se vlastně přihlašujete za oba zároveň, přičemž ti dva uživatelé sdílí část systémových prostředků (oznámení), ale jinak jsou jejich prostředí od sebe navzájem izolována. Ta hláška bude asi následek toho, že to někteří uživatelé nechápali a stěžovali si, že jim nechodí např. oznámení o e-mailech.

Váš přístup naprosto chápu, také bych tam rád měl možnost to aspoň zrušit bez přihlášení, bohužel jsem to i zkoušel navrhnout, ale neprošlo to.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

andyX2
Journeyman
Možnosti
Hmm, to je zajímavé zjištění, že už to bylo takto vykomunikováno.

To, že upozornění vyskakuje po restartu chápu, a je to zcela namístě. Proč to ale krůtí brko nejde smazat nebo vypnout, to tedy fakt nevím 🙂
Btw, já restartuji min 1 denně pro lepší plynulost systému.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Jestli můžu radu, s tím restartem neděláte dobře. Tím úplně znemožňujete systému, aby používal krátkodobé cache. Určitě víte, že systém se učí, jak používáte telefon a podle toho optimalizuje např. baterii. To je dlouhodobější proces, ale jsou tam i krátkodobé procesy, kdy si telefon v paměti nechává věci, které často používáte (příklad: chodíte na web Google, tak logo Google si uloží do paměti, aby ten obrázek nemusel pořád dokola stahovat). Něco jde do úložiště, něco do paměti. A reset systému většinu těch dat označí za zastaralé a pak se stahují znovu a celé to učení začíná od začátku. Já mám vypozorováno. že telefon zhruba za 2-3 dny bez restaru najednou zrychlí. U Windows je to stejné. Osobně jsem přesvědčený, že všechny ty optimalizace a automatické restarty jsou v systému jen proto, aby lidi měli pocit, že to mají pod kontrolou, ale ve skutečnosti je fakt nejlepší nechat to být a restart dělat, jen když se opravdu projeví nějaký problém.

Pokud se vám telefon zpomaluje natolik, že je opravdu třeba tak častý restart, spíš bych se zaměřil na hledání příčiny, protože to není normální stav.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
andyX2
Journeyman
Možnosti
Zajímavé. Vyzkouším.
0 Like
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, mě tato hláška také vyskočí po restartu ale s tím, že zabezpečeno složku mám obsazenou fotografiemi. Tak rozkliknu hlášku, otevřu zabezpečenou složku a hláška zmizí. Osobně si myslím, že je to kvůli antiviru, aby při kontrole projel i tuto složku.
0 Like