o 10-08-2024 08:18 AM
Potřebuji vyřešit nefungující VoWiFi. Mám telefon Galaxy A20e, model A202F/DS. Volání pomocí Wi-Fi na Preferována síť Wi-Fi mám nastaveno. Přesto se při nedostatečném mobilním signálu a ověřeném připojení telefonu přes Wi-Fi neuskuteční volání, ale objeví se chybové hlášení Nejste registrován v síti. Podporu funkce VoWiFi u operátora jsem si ověřil. Návštěvě s iPhone VoWiFi funguje. Hledal jsem v diskusích na síti, ale příčinu nefunkčnosti jsem nezjistil. Pouze jsem našel poznámku, že se při aktivaci má objevit v liště ikona sluchátka, ta se mi však neobjeví. V čem může být problém?
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 10-08-2024 01:29 PM
o 13-10-2024 09:28 AM
Nevím, co můžete dělat v tomto případě, ale snad bude užitečné, když popíšu svá zjištění, neboť teď už mi Volání přes WiFi funguje naprosto spolehlivě.
V mezičase, kdy mi jsem dostal tisíce rad a návodů, jak si mám nastavit VoWiFi a že to jistě poběží, jsem si postupně koupil a zase vrátil 2 nové telefony Samsung Galaxy nové generace, abych zjistil, že v telefonu a jeho nastavení problém NENÍ!
Problém byl v tom, jaké informace mi poskytovali zákaznické linky mobilního opearátora a virtuálního operátora. Nakonec si někdo zodpovědný dal práci, zjistil fakta a oznámil mi, že T-mobile funkci VoWiFi svým partnerům (virtuálním operátorům) NEPOSKYTUJE! Mohl jsem se tedy snažit celou věčnost, ale na žádném telefonu bych tuto funkci nerozchodil.
Jádro problému je v tom, že zajištění této funkce probíhá na serverech mobilního operátora. V případě T-mobile to funguje, pokud jste přímo zákazníkem T-mobile, jestli jste všal zákazníkem jeho patrnera (můj případ), nikdy to fungovat nebude.
V případě Vodafone je to jinak. Snadno se dá najít, že SAZKAmobil, virtuální operátor Vodafone, se funkcí VoWiFi chlubí na svých stránkách. Koupil jsem si tedy zkoušku předlacenou SIM kartu SAZKAmobil, ověřil funkčnost a nechal si přenést své telefonní číslo. Od té doby jede vše perfektně.
Jak to chodí u O2 jsem nezjišťoval, třeba mne někdo doplní.
o 10-08-2024 08:57 AM
o 10-08-2024 10:34 AM
Dobrý den,
díky za radu. Není mi vše zcela jasné.
V menu mobilu Nastavení-Připojení mám první položku Wi-Fi, to je zapnuto a ukazuje název sítě. V menu Připojení však nemám žádnou položku Volání přes WiFi, kterou bych měl odkliknout (nemyslíte spíš zakliknout?).
Takže jsem přihlášený do WiFi, ukazuje mi to název sítě a mám aktivní simku. Nevím, kde zkontrolovat "odklik v notifikacnej liste -volanie cez wifi", který uvádíte dále.
Jdu zkusit vypnout BT a restart.
o 10-08-2024 10:43 AM
o 10-08-2024 10:53 AM
Díky moc, už jsem tu volbu našel, mám ji na místě podle Vašeho třetího obrázku.
Vyzkouším po víkendu na venkově a dám vědět, jestli se to podařilo. Doma jsem zjistil, že mobilní signál je i ve sklepě, za to tal nedosáhne wifi, takže to nejde vyzkoušet.
Pokud se nedá poznat podle nějaké indikace nebo logu na mobilu, po jaké síti volání probíhá.
o 10-08-2024 01:29 PM
o 10-08-2024 02:12 PM
o 10-08-2024 04:30 PM
Děkuji, rozumím, jen se mi to nedaří nastavit na mém telefonu.
Když otevřu menu Připojení, najdu tam položky Wi-Fi a pak hned Bluetooth, položka Volání pomocí Wi-Fi tady chybí.
Podle návodu na stránkách Samsung jsem ji našel přímo v aplikaci Telefon, Nastavení, Volání pomocí Wi-Fi a tam jsem vybral volbu Preferovaná síť Wi-Fi.
Nevím, jaký je v tom rozdíl, ale každopádně to nevede k výsledku. Nevidím při volání telefon s "vlnkami", ani ikonu v seznamu volání. Takže přes Wi-Fi nevolám.
o 10-08-2024 04:59 PM
Tak už se mi to podařilo na druhém telefonu Galaxy A40 po vypnutí BT a restartu telefonu! Volání v obou směrech probíhá přes WiFi, objeví se to v seznamu volání. Jen ikona telefonu s vlnkami není v liště, ale přímo v tlačítku volání.
Když však zopakuju identický postup nastavení na mém telefonu Galaxy A20e, tak to stále nefunguje, volání je stále přes mobilní síť.
o 12-08-2024 08:14 PM