Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vodotěsnost Samsung Galaxy A 55 5G

(Téma vytvořeno: 10-08-2024 10:45 AM)
768 Zobrazení
Cympator007
Pioneer
Možnosti
Dobrý den.
Včera jsem si objednal Samsung Galaxy A55 5G a protože jsem nikdy předtím neměl vodotěsný telefon, tak se chci zeptat, pokud např. ponořím telefon do vody a budu pod vodou něco fotit bude to v pořádku, nebo je to spíš, že je odolný vůči dešti atd?
Děkuji.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Cympator007
Váš model má stupeň krytí IP67, který zajišťuje vodotěsnost při ponoření do hloubky 1 metr po dobu 30 minut. Přístroj je chráněn i před vniknutím prachu a nebezpečným dotykem. Tato hodnota už je spolehlivý stupeň krytí pro venkovní použití i za zhoršených povětrnostních podmínek. Ale nepočítejte s fotkama pod vodou jako dělá např. GoPro.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Cympator007
Váš model má stupeň krytí IP67, který zajišťuje vodotěsnost při ponoření do hloubky 1 metr po dobu 30 minut. Přístroj je chráněn i před vniknutím prachu a nebezpečným dotykem. Tato hodnota už je spolehlivý stupeň krytí pro venkovní použití i za zhoršených povětrnostních podmínek. Ale nepočítejte s fotkama pod vodou jako dělá např. GoPro.

Cympator007
Pioneer
Možnosti
Děkuji mockrát.
Jarda85
Voyager
Možnosti
Fotky jsou dobré, ale testováno pouze v bazénu. Do moře nepolezu s telefonem 😆😆
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, rozhodně bych nespoléhal na krytí IP.... Vždy je riziko zatečení .
Cympator007
Pioneer
Možnosti
Také moc děkuji.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Na S7 jsem se koupal v bazénu a dělal fotky 🤪
0 Like
Petr1923
First Poster
Možnosti

Dobrý den, Chci se zeptat mám Samsung galaxy A55 5g a stalo se mi to že mi spadl do dřezu s napouštěnou vodou? Jaká je šance že bude fungovat? 

Samozřejmě jsem ho utřel, vypl jsem ho a dal do rýže. Cca od utopeni byl do 20 minut v rýži. Děkuji za odpověď 

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
pokud tam byla pouze čistá voda a vytáhl jste telefon hned, tak relativně velká, ale ruku do ohně za to nedám.

0 Like