Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výměna baterie Galaxy J5

(Téma vytvořeno: 26-11-2023 01:59 PM)
445 Zobrazení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký den, komunito
měl jsem v Galaxy J5 (2016) baterii, která ale nedržela kapacitu. Tak jsem objednal originální novou. A chtěl bych se zeptat co všechno je potřeba udělat při výměně, jak správně tu novou baterii zaregistrovat (reset počtu cyklů, atd.)

Díky za rady

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Hold je to starsi kousek a dost casto odchazi port pro nabijeni z micro usb.Take bych uz mozna pocital,ze port bude mirne zaoxidovany.otazka 200kc za port

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Zkuste mrknout na YouTube, tam je určitě proces výměny. Jinak levná je vymena přímo v mobil pohotovosti na Andělu v Praze. Baterií mi ve starém Note 9 vyměnili za 1200.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
martasvvhv
Journeyman
Možnosti
na výměnu budete potrebuvat tu baterku a to je tak vsechno
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Gold Dejv

Jak uvádí kolega, tak pokud si dobře vybavuji, tak Váš model je ještě ze staré školy, tzn. že můžete sundat zadní kryt a jednoduše baterii vyměnit. Co se týká nějakého formátování tak nic není potřeba, jedná se o moderní baterií typu Li-ion a ty nevyžaduji žádné speciální procesy. Jen je doporučeno nevybijet do 0%, zejména teď v zimě. 

fajnsnek2
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Mám, ale problém s pomalým dobíjením. Mobil se dobijí tak 3W
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Nemůže být tedy spíše problém v nabíječce či kabelu?  Myslím, že Váš model bude mít dobíjení nevýše 10W. 

fajnsnek2
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Ano těch 10W by odpovídalo jenže na takovou hodnotu jsem se nedostal. Kabel i nabíječku jsem zkoušel měnit, ale na původní baterii to nabíjelo zruba těma 10W.
0 Like
Řešení
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Hold je to starsi kousek a dost casto odchazi port pro nabijeni z micro usb.Take bych uz mozna pocital,ze port bude mirne zaoxidovany.otazka 200kc za port
Řešení
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Zkuste mrknout na YouTube, tam je určitě proces výměny. Jinak levná je vymena přímo v mobil pohotovosti na Andělu v Praze. Baterií mi ve starém Note 9 vyměnili za 1200.
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Dobře díky za rady
0 Like