Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One ui 6

(Téma vytvořeno: 27-11-2023 04:20 PM)
523 Zobrazení
joska666
First Poster
Možnosti
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli někdo už nemá one ui 6 na galaxy A52s 5G dnes by měla vyjít a furt nic.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @joska666 

neexistuje žádný oficiální seznam s daty, který říká kdy a na jaký telefon vyjde nový Android, potažmo One UI6. Doporučuju se nestresovat a vyčkat. Např. na můj Tab S9+ už aktualizaci mám a kolega se stejným tabletem kupovaný na stejné prodejně stále nic. Prosím o strpení, dočkáme se všichni. Tedy aspoň Ti s modely, kterých se to týká.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @joska666 

neexistuje žádný oficiální seznam s daty, který říká kdy a na jaký telefon vyjde nový Android, potažmo One UI6. Doporučuju se nestresovat a vyčkat. Např. na můj Tab S9+ už aktualizaci mám a kolega se stejným tabletem kupovaný na stejné prodejně stále nic. Prosím o strpení, dočkáme se všichni. Tedy aspoň Ti s modely, kterých se to týká.

TomCZ05
Explorer
Možnosti
Zdravím, zrovna dneska jsem si říkal kdy to asi vyjde a na internetu jsem našel tento článek.. https://samsungmagazine.eu/2023/11/23/samsung-zverejnil-novy-plan-aktualizaci-androidu-14-pro-vice-n...
Já mám Galaxy A52 5g a aktualizace zatím žádná, přítelkyně má A52s 5g a také nic takže jak píše pan @potasm vyčkejte 🙂
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tento typ článků jsou spíše spekulace než pravdivé údaje 🙂

Raddi
Big Cheese
Možnosti
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Všechno bude