Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

textovo graficky opis aplikacie fotoaparat

(Téma vytvořeno: 14-01-2023 05:04 PM)
342 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

ahojte,
tym ze som od narodenia nevidiaca, mam s vazho pohladu asi dost apsurdnu prozbu, ale ja som zvedava, a pomoze to aj mojej menej technicky zdatnej kamoske, ktora ma mojim telefonom fotit fotky a robit videa,a ktorej mam ten moj fotoaparat nejak vysvetlit.
neviem ci maju vsetky samsungi rovnako vyzerajuci fotoaparat, alebo podobny maju len rady (galaxy a), do toho bude zalezat, kto z vas mi ten fotoaparat opise.
budeme nahravat a fotit zadnym fotoaparatom, drziac pri tom telefon na sirku, nabijackou smerom k pravej ruke, obrazovkou k sebe, a poverom a hlasitostou otocenou k stropu
Vas opis by som si predstavovala napriklad vo formate:
"tlacidlo spustenia nahravania videa sa nachadza pod / vedla / nad tlacidlom (x), ma tvar trojuholnika a v jeho strede je napisane record."
a tak dalej.
aby ste mi nemuseli opisovat to co nepotrebujem tak poviem co potrebujeme.
v prvom rade to co je zodpovedne za prepinanie ci to ma byt fotka, video, atd.
v druhom rade ked uz prepneme na fotky alebo na videa tak kde sa nachadzaju a ako vyzeraju tlacidla nahravania videa, pozastavenia videa, zastavenia videa, urobenia fotky pocas videa, a tlacidlo urobenia fotky mimo videa cize ked prepneme na fotky.
no a posledna vec, kde sa nachadza a ako vyzera tlacidlo zobrazenia fotiek resp videi v galerii.
Som zvedava, kto z vas to zvladne tak, aby mi to dalo predstavu ako vlastne prostredie fotoaparatu vyzera, co je kde umiestnene a ako sa pouziva.
Dakujem za precitanie ale hlavne opis,

0 Like
Přejít na řešení
11 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Je to oficiálny návod v PDF pre Váš telefón. 

Neviem, ako Vám to bude viac vyhovovať (či v pDF alebo JPEG), ale určite Vám nemám problém to poslať 😉

Napíšte mi správu, nech nemusíte zverejňovať email tu 👍

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
KLUdne ho sem napisem:
slowaczka.adelcia@gmail.com
0 Like