Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

ak je aplikacia aj v opchode play, aj v galaxy store, odkial je lepsie ju nainstalovat a preco?

(Téma vytvořeno: 19-01-2023 12:31 AM)
310 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

ahojte,

co ak su niektore samsungove aplikacie aj v obchode play, a aj v galaxi store?

da sa jednoznacne povedat, ze napr, ak si nainstalujeme cojaviem samsung smart swith z obchodu play, a nnie ich obchodu, tak ze aktualizacie budu pomalsie, alebo nieco podobne?

skratka ak su apky podvojene, odkial je lepsie instalovat a preco?

Dakujem,

9 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobry den,

jednoznacne sa da povedat len to, ze ak by ste mali appku, v ktorej vykonavate platby, tak vo verzii z galaxy storu vam bude ponukat platby cez samsung konto a pri vezii z play storu cez google konto. Inak aktualizacie mozu byt skor raz v jednom a inokedy v druhom obchode ( zalezi aj od konkretnej appky). Nakolko niektore veci vam bude aktualizovat len z galaxy storu, tak musite mat aj tak oba obchody, a preto nema pre bezneho uzivatela vyznam riesit odkial si danu apku stiahne resp. aktualizuje.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Dobreranko
To ze musim mat oba obchody, je mi jasne. Skor rozmyslam nad tym, ze ak su apky od samsungu, tak ze asi sa skor budu aktualizovat v ich obchode.
Ci to neni pravidlo?
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Nie je to pravidlo. Kludne sa appka moze skor aktualizovat cez jeden store a v druhom potom ta aktualizacia zmizne a naopak.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Eh, to mi vobec moc nepomohlo, ale diky.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Mam tu aj iny tel, z android11 a tam to chodi bez problemov.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Ako sa píše vyššie, je úplne jedno, z ktorého obchodu si aplikáciu nainštalujete. Oba obchody sú oficiálne a majú platné zastúpenie. 

Spoločnosť Samsung začína užšie spolupracovať s Google, takže si myslím, že ani v tých aktualizáciach nebude taký rozdiel.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
ZROVNA ich spolupraca z goglom sa mi paci, a dufam ze z casom sa ich graficka nadstavba bude viac podobat na tu z cistych androidov, lebo tie su ohodne rychlejsie, a aj baterka nanich vydrzi o nepomer lepsie.i
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Spolupráca so spoločnosťou Google sa týmto smerom s najväčšou pravdepodobnosťou uberať nebude (skôr by som povedal, že určite nie). Spoločnosť Samsung investovala do vývoja vlastnej nadstavby (OneUI) milióny - možno aj miliardy - dolárov. Opustiť vlastnú nadstavbu a prejsť k "čistému" Androidu by sa im skrátka nevyplatilo. Plus, mobilné telefóny Samsung Galaxy by tak prišli o XY šikovných funkcií...

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Nakolko ste si mozno zvykli na cisty android pri inom smartfone, tak sa vam to takto javi. Beriem, ved kazdy preferuje nieco ine a kazdt vnimame a pouzivame smartfon inak. Za mna, budem rad ak sa spolupraca medzi google a samsung dostane na taku uroven, ze sofware bude co mozno najviac vyladeny a pri bugoch prestanu odkazovat jeden na druheho, ale dufam, ze na cisty android sa bude OneUI podobat co najmenej a ja by som bol najradsej keby aj cely material you "hodili do kosa" alebo aspon minimalne si zladili medzi sebou farby lebo One UI ma jednu paletu farieb a google druhu co potom vyzera hrozne a neviem co by som robil bez good locku.
0 Like