Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Smart switch PC

(Téma vytvořeno: 19-04-2021 07:51 PM)
263 Zobrazení
martinyyx
Journeyman
Možnosti
Dobrý den

Mám 2 otázky ohledně A50 SM A505FN.
Mám tento telefon z distribuce O2 a stále čekám na OTA aktualizaci na android 11. Zkouším to min 2x denně i pomoci Smart switch na svém PC, ale tam je stále informace, že je software aktuální. Zkoušel jste někdo tento typ přístroje aktualizovat na android 11 přes Smart switch a má někdo také A50 z distribuce O2 a taky ještě nemá android 11? 
Díky všem
0 Like
5 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, podle Sammobile pro O2 Android 11 pro Váš mobil ještě nevyšel. Nezbývá, než urgovat to u operátora

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Vsil
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den, Mám Galaxy A40 byl u O2, od té doby to taky tak mám s těmi aktualizacemi systému a brandováno.
0 Like
martinyyx
Journeyman
Možnosti
Celou věc jsem komunikoval s O2 . O2 požádalo o vydání android 11 u Samsungu. Samsung jim to musí povolit. Tak uvidíme kdy ...
Snad brzy. Tak jako s androidem 10 zpoždění o 30dni.
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Taky jsem více krát čekal měsíc a pár dnů, myslím že to bylo ihned když mi A40 přehráli na O2. A potom ještě někdy. Myslím si že je někdy ta prodleva i kvůli nějaké chybě v systému, proto O2 aktualizaci nechce.
0 Like
martinyyx
Journeyman
Možnosti
Děkuji všem. 22.4 došla 11ka. Dal jsem si čistou verzi v přes Odin. Klape jako hodinky i míň "žere".
0 Like