Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

A53 – ako zmažem 2000 duplicitných fotiek?

(Téma vytvořeno: 15-10-2022 07:12 PM)
424 Zobrazení
Mvx
Pathfinder
Možnosti
Pri prenose cez Smart Switch známemu zblbol Smart Switch a duplikoval mu fotky. 2000 fotiek mu dalo do interného úložiska a tých istých 2000 fotiek na SD kartu.

Aplikácia Starostlivosť o zariadenie > Úložisko ukazuje všetkých 2000 duplikátov (4000 fotiek). Ako ich naraz označiť na zmazanie?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Krásny deň @Mvx ,

vzniknutá situácia je veľmi nepríjemná, pokiaľ telefón vyhľadal duplikáty, je možné ich zmazať iba jednotlivo ako opisujete - priamo cez Nastavenie telefónu - Úložisko - Starostlivosť o zariadenie a tu jadnotlivo vyberať duplikáty, nie je možné ich zmazať jedným označením.

Pekný deň, AndyTa

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Moje subory,sd karta a najdite priecinok s dupl.fotkami a vymazte ten/tie priecinky,len si to poriadne skotrolujte aby ste nezmazal nieco co nechcete
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Ja len doplním kolegu nado mnou, že v prípade, že by náhodou nešiel vymazať celý priečinok (prípadne by to bol systémový priečinok), tak treba ísť cez app Moje súbory, nájsť zložku, kde sú fotografie označené a následne:
1. dlhým podržaním vybrať prvú fotografiu v zozname
2. vľavo sa zobrazí možnosť "Všetci" -> tá označí všetky fotografie v danej zložke

Ako písal kolega, rozhodne by som si ale skontroloval, či vymažete len tie fotografie, ktoré chcete 😉

Screenshot_20221017_073939_My Files_1000001996_1665985179.jpg

Mvx
Pathfinder
Možnosti
Ďakujem za návod a obrázok, ale to, čo ukazujete, je mazanie priečinka a nie mazanie duplikátov, ktoré mobil našiel.

Chcem zmazať iba fotky, ktoré mi ako duplicitné ukazuje mobil, teda priamo z toho nástroja. Nechcem mazať priečinok cez súborový systém, lebo to môže zmazať aj iné fotky.
0 Like
Mvx
Pathfinder
Možnosti
Ďakujem za odpoveď, ale ja už sa nachádzam v nástroji, ktorý správne určil duplikáty. Všetky sú na obrazovke. Ako tam označím všetko naraz na zmazanie? Prikladám ukážku z iného mobilu.
Ani mne sa nevidí dobrý nápad ísť to mazať ako priečinok.Screenshot_20221018-120145_My Files_1000000323_1666087306.png
0 Like
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Krásny deň @Mvx ,

vzniknutá situácia je veľmi nepríjemná, pokiaľ telefón vyhľadal duplikáty, je možné ich zmazať iba jednotlivo ako opisujete - priamo cez Nastavenie telefónu - Úložisko - Starostlivosť o zariadenie a tu jadnotlivo vyberať duplikáty, nie je možné ich zmazať jedným označením.

Pekný deň, AndyTa

0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Bohuzial cez ten nastroj sa to neda naraz,iba po jednom,preto som vam poradil pouzit mohe subory na hromadne vymazanie,aj ked riskantne
0 Like
Mvx
Pathfinder
Možnosti
----------------
RIEŠENIE
----------------

OK, spomenul som si na profi čistič "SD Maid", ten označuje duplikáty na zmazanie aj hromadne podľa viacerých možných metód, ktorú kópiu zmazať a ktorú ponechať.

Obrázok ukazuje výsledok použitia automatiky označenia.Screenshot_20221019-023507_SD Maid_1000000324_1666139708.png
0 Like
Mvx
Pathfinder
Možnosti
OK, ďakujem, nakoniec som si spomenul, že mám appku "SD Maid", viac info nižšie.
0 Like