Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Slabý signál a25

(Téma vytvořeno: 26-11-2024 09:41 AM)
327 Zobrazení
Members_0qWrXwA
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, mám cca měsíc samsung a25 a od te doby mám problém se signálem na místech, kde jsem predtim signál normalne měla, nejde se mi ani dovolat kdyz jsem doma. Nemáte někdo zkušenost nebo neumíte poradit? Operátora mám vodafon a predtim v samsung m31s jsem signál normalne měla...chytám špatně teda i wifi, ale primárně mi jde o to aby se mi slo dovolat. Díky za případné rady

16 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Pokud to telefon umi, aktivujte si "Volani pres wifi" a nastavte prioritu na "wifi".
Mobilni signal tim sice nezlepsite ale to nevadi, protoze uz nebude potreba.1732611492799_1732611492773_0.jpg
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Bohužel, toto je vlastnost některých modelů. Zkuste v Nastavení -> Připojení -> Mobilní sítě -> Režim sítě přepnout na "Pouze 2G". Jinak se snažte v maximální míře využít VoWiFi.
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,skuste wifi volanie ako radia kolegovci,poprípade reštart siete cez režim lietadlo.Ak by to nepomohlo skúste vytiahnut simku-očistiť ju trošku a zasunúť späť Ak by Vám sieť vypadávala aj teraz na miestach ,kde ste mali signál,zašiel by som za operátorom siete.
0 Like
Members_0qWrXwA
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, a nevite jak zjistím při volbě nového telefonu že je to zrovna ten model který špatně prijima signál? S m31s jsem byla naprosto spokojena, žádné takovéhle problémy, foťák super, výdrž baterie super, akorát se po 4 letech začal zničehonic vypínat, tak jsem koupila levnější a25 a katastrofa po všech stránkách. 

0 Like
Members_0qWrXwA
Apprentice
Možnosti

Simku jsem vyndavala, restartovala jsem teda jen normalne, to WiFi volání jsem si nastavila i jsem si pustila jen to 2g, signál se zlepsil🙏akorat teda by mě vážně zajímalo jak mám poznat v obchode který telefon mi bude doma normalne přijímat signál...mapa pokrytí operátora je tu v pořádku a opravdu v předchozím telefonu jsem problém neměla...

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ako Vám už bolo radené tak v prvom kroku by som odporúčal skúsiť očistiť SIM kartu a skúsiť resetovať nastavenia siete.
Sú tu aj možnosti ako volanie cez wifi, ale to sú len odporúčania na zlepšenie situácie.
Pokiaľ ste presvedčená, že príjem mobilného signálu je horší, ale aj napr. Wifi a podobne odporúčal by som zariadenie reklamovať.
Na druhej strane môže ísť aj o iný problém a ten je vlastne na strane operátora. Operátori dnes postupne vypínajú 3G sieť a snažia sa prejsť len na 4G a 5G. Aj nové zariadenia/mobily sa už dnes pri pripojení k sieti snažia preferovať tieto pripojenia. Keďže kvalita 4G/5G signálu u nás (CZ/SK) nie je až na takej úrovni a táto technológia má menšiu penetráciu a teda signál horšie prechádza prekážkami, tak sa aj celkovo pokrytie signálom vlastne objektívne zhoršilo. V miestach so slabším 4G/5G signálom je preto jediným riešením nastaviť preferenciu na 2G sieť.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
To, že mobil plní svoji základní funci naprd, zjistíte až se napálite. Byl jsem na tom podobně. Více jak sedm let jsem pak Samsung nepoužíval. Vrátil jsem se, až když všichni operátoři zavedli VoWiFi. Teď to zhoršují tím, že hovory a zprávy tlačí do datových sítí, které nemají v některých lokalitách potřebnou stabilitu. Vypnout se VoLTE v mobilech nedá a operátoři to také nechtějí. Zaklínají se bezpečností a podobnými vymluvami. Přepnutí na 2G někdy pomůže.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Tak Vodafone...to nejsem překvapen. Jestli nemáte nějaký tlustý kovový kryt, tak je chyba na straně operátora. Tenhle operátor má nejhorší pokrytí 😊 👏 zkuste se zeptat jestli nebyly nějaké čachry nebo poruchy na vysílači. Jestli ne, tak raději jděte k jinému operátorovi. Nej má pokrytí tmobile.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
0 Like