Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samovolný restart.

(Téma vytvořeno: 24-12-2023 09:05 PM)
292 Zobrazení
Mezky
Student
Možnosti
Zdravím lidičky, 
mohl by někdo poradit co dělat s mým M21, který se začal před pár dny sám od sebe restartovat, a to klidně i víc jak 30x za den. 
Na netu je našel rady smazat cache, hodit do továrního nastaveni, atd., ale ani jedno nepomohlo a problém přetrvává. 
Tuší někdo jestli je to softwarový problém a nebo hardwarový? 
Nechce se mi dávat pryč telefon, co teprve před půl rokem přišel o záruku a co az do teď šlapal bez problémů.

Děkuji za radu 

Přeji všem hezké svátky 
M.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Mezky
původně jsem chtěl napsat, ať zkusíte bezpečný režim, ale pokud nepomohl ani tovární reset, obávám se, že to bude HW problém a bez zásahu servisního technika se dále nehnete.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Mezky

Nemáte v telefonu ještě paměťovou kartu? Ta může taky někdy způsobovat restarty telefonu? 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Mezky
původně jsem chtěl napsat, ať zkusíte bezpečný režim, ale pokud nepomohl ani tovární reset, obávám se, že to bude HW problém a bez zásahu servisního technika se dále nehnete.

0 Like
Mezky
Student
Možnosti
I save mode jsem zkousel, nepomohlo, takže jak jsem se obaval, HW problém. Podle webu je asi na základové desce problém, takže to už je výhodnější koupit nový telefon.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ano, s tím bych asi souhlasil.

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Mezky

Nemáte v telefonu ještě paměťovou kartu? Ta může taky někdy způsobovat restarty telefonu? 

fajnsnek2
0 Like
Mezky
Student
Možnosti
To me ani nenapadlo, zkusím a uvidím. Diky za dobrý tip. ///// Tak s odstupem času ani toto nezabralo.
0 Like