Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung A53 restarty

(Téma vytvořeno: 31-01-2025 08:45 AM)
243 Zobrazení
Members_rvw3jpW
Student
Možnosti

Dobrý den,

předminulý týden se mi z zničehonic telefon (SG A53) v ruce vypnul a zapnul, ale jen do prvotní obrazovky Samsung. Pak upadl do permanentního zacyklovaného restartu do vybití baterie (Samsung<->restart). Kombinace tlačítek bez reakce. Pokud jsem telefon nechal delší dobu být (více dnů), měl jsem jednou úspěch dostat se na tapetu, jednou problém přešel a dostal se do normální funkce s chybou SSRM Warning. Fails to parse policy XLM. Viz foto. Po hodině zase odpadl do restartů. Na zahraničním fóru Samsung jsem našel možné důvody jakože chyba čipu, chyba aktualizace, nebo chyba dynamické tapety v souvislosti s aktualizací. Ale žádné kloudné řešení krom výměny základní desky. Nemá někdo zkušenost?SSRMSSRM

Z.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Members_rvw3jpW
Student
Možnosti

Děkuji za návrhy, prozatím bez řešení. Tlačítka, jak jsem už psal, nefungují, reset uživatelem tedy není možný. Jediným a konečným řešením asi bude červený kontejner. Po desítkách či spíše stovkách resetů se telefon zase zapnul, odstranil jsem dynamickou tapetu, zadal aktualizaci systému. Po aktualizačním resetu opět upadl do kolečka resetů. Takže hardware.  Ještě zkusím, jestli se tedy někdy zase oživí, návrat do továrního nastavení.

Někde jsem ještě viděl jako řešení tohoto problému koncentrované údery kloubem prstu do displeje v obvodu telefonu :-). 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
4 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Asi bych na nic necekal, udelal komplet zalohu dat (dokud je jeste jak) a udelal tovarni reset....a nastavil telefon znovu od zacatku (tedy neobnovovat ze zalohy, ale opravdu jej poctive znovu nastavit. On ten problem totiz muze v zaloze pretrvat)
Kdyz se to bude opakovat, tak servis ...
Tomasstudnicka
Pathfinder
Možnosti
Ahoj doporučuji telefon zálohovat zkusit buď Hard reset s tím že telefon vymaže data a prostě se udělá tovární nastavení a nebo už jen navštívit servis vypadá to opravdu na vadu základní desky
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Vymazat do továrka a obnovit jen kontakty, SMS a soukromé soubory. Zbytek nastavit ručně a aplikace taky stáhnout z play/galaxy store znova,
Řešení
Members_rvw3jpW
Student
Možnosti

Děkuji za návrhy, prozatím bez řešení. Tlačítka, jak jsem už psal, nefungují, reset uživatelem tedy není možný. Jediným a konečným řešením asi bude červený kontejner. Po desítkách či spíše stovkách resetů se telefon zase zapnul, odstranil jsem dynamickou tapetu, zadal aktualizaci systému. Po aktualizačním resetu opět upadl do kolečka resetů. Takže hardware.  Ještě zkusím, jestli se tedy někdy zase oživí, návrat do továrního nastavení.

Někde jsem ještě viděl jako řešení tohoto problému koncentrované údery kloubem prstu do displeje v obvodu telefonu :-). 

0 Like