o 31-01-2025 08:45 AM
Dobrý den,
předminulý týden se mi z zničehonic telefon (SG A53) v ruce vypnul a zapnul, ale jen do prvotní obrazovky Samsung. Pak upadl do permanentního zacyklovaného restartu do vybití baterie (Samsung<->restart). Kombinace tlačítek bez reakce. Pokud jsem telefon nechal delší dobu být (více dnů), měl jsem jednou úspěch dostat se na tapetu, jednou problém přešel a dostal se do normální funkce s chybou SSRM Warning. Fails to parse policy XLM. Viz foto. Po hodině zase odpadl do restartů. Na zahraničním fóru Samsung jsem našel možné důvody jakože chyba čipu, chyba aktualizace, nebo chyba dynamické tapety v souvislosti s aktualizací. Ale žádné kloudné řešení krom výměny základní desky. Nemá někdo zkušenost?SSRM
Z.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 05-02-2025 12:09 PM
Děkuji za návrhy, prozatím bez řešení. Tlačítka, jak jsem už psal, nefungují, reset uživatelem tedy není možný. Jediným a konečným řešením asi bude červený kontejner. Po desítkách či spíše stovkách resetů se telefon zase zapnul, odstranil jsem dynamickou tapetu, zadal aktualizaci systému. Po aktualizačním resetu opět upadl do kolečka resetů. Takže hardware. Ještě zkusím, jestli se tedy někdy zase oživí, návrat do továrního nastavení.
Někde jsem ještě viděl jako řešení tohoto problému koncentrované údery kloubem prstu do displeje v obvodu telefonu :-).
31-01-2025 10:03 AM - upraveno 31-01-2025 10:06 AM
o 31-01-2025 10:35 AM
o 31-01-2025 07:23 PM
o 05-02-2025 12:09 PM
Děkuji za návrhy, prozatím bez řešení. Tlačítka, jak jsem už psal, nefungují, reset uživatelem tedy není možný. Jediným a konečným řešením asi bude červený kontejner. Po desítkách či spíše stovkách resetů se telefon zase zapnul, odstranil jsem dynamickou tapetu, zadal aktualizaci systému. Po aktualizačním resetu opět upadl do kolečka resetů. Takže hardware. Ještě zkusím, jestli se tedy někdy zase oživí, návrat do továrního nastavení.
Někde jsem ještě viděl jako řešení tohoto problému koncentrované údery kloubem prstu do displeje v obvodu telefonu :-).