Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

SAMOVOLNÝ RESTART

(Téma vytvořeno: 06-02-2022 09:26 PM)
2097 Zobrazení
Maty1
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, můj telefon Samsung Galaxy A12 se sám od sebe ve večerních hodinách restartuje, prostě sám od sebe. Nemohl by mi s tím někdo poradit? Nebo má někdo stejnou zkušenost? Dělá to po poslední aktualizaci a autom. restartování zapnuté nemám
Vanek
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Maty1
Bixby routines není na A12 myslím ani dostupné. Pokud nemáte nastavené automatické restarty a začalo to dělat po aktualizaci, tak bude problém nejspíš tady. Něco si nejspíš nesedlo. Prováděl jste po aktualizaci tovární nastavení? Pokud ne, tak doporučuji provést. Nemůžu úplně vyloučit ani HW problém.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Mělo by to pomoct. No zálohujte si vše co je pro Vás potřebné 😉

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
MílaK
Navigator
Možnosti
Dobrý den, nemáte zapnuté automatické restartování v Nastavení - Péče o zařízení a baterii - 3 tečky vpravo nahoře - Automatizace?
0 Like
Maty1
Journeyman
Možnosti
Automatické restartování nemám zapnuté, jen autom. optimalizaci
Vanek
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj, a co rutina Bixbi?
0 Like
Maty1
Journeyman
Možnosti
Mám A12 a Bixby nemám používám Google Assistant
Vanek
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Maty1
Bixby routines není na A12 myslím ani dostupné. Pokud nemáte nastavené automatické restarty a začalo to dělat po aktualizaci, tak bude problém nejspíš tady. Něco si nejspíš nesedlo. Prováděl jste po aktualizaci tovární nastavení? Pokud ne, tak doporučuji provést. Nemůžu úplně vyloučit ani HW problém.

0 Like
Maty1
Journeyman
Možnosti
@potasm Tovární nastavení jsem nedělal, tak zkusím. Doporučil by jste mi nějakou aplikaci na zazálohování?
Vanek
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Mělo by to pomoct. No zálohujte si vše co je pro Vás potřebné 😉

0 Like