Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samovolné zapínání wifi

(Téma vytvořeno: 03-12-2022 08:30 AM)
335 Zobrazení
Sarka5
First Poster
Možnosti
Dobrý den. Potřebovala bych poradit s mým Galaxy A51. Každý večer před spaním si vypínám wifi, v noci a nebo brzy ráno mě ale probudí různá upozornění které chodí jen se zaplou wifi. Zjistila jsem, že telefon si i přes mé vypnutí sám aktivuje znova wifi. Kontrolovala jsem všechna možná nastavení, žádné rutiny zaplé nemám, vypla jsem i Device Policy ale pořád se to děje. Uměl by mi někdo poradit prosím? Chápu že stačí vypnout automatické připojování ale jestli by to šlo i jinak. A ještě me napadlo jestli s tím nemá něco společného pracovní profil v telefonu.Díky moc!
0 Like
4 Odpovědi
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, to je pracovním profilem v telefonu. Měl jsem to také chvilku, ale měl jsem svůj telefon. Dělalo to jen hrozný nepořádek tak to šlo po 14ti dnech okamžitě pryč.
0 Like
Sarka5
First Poster
Možnosti
Zkusím se v práci zeptat co s tím jestli to opravdu mít musíme, jelikož máme mít pracovní appky v nasem telefonu, ale má to několik nevýhod a ten profil mě omezuje v nastaveních.
Děkuji moc za odpověď!
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Jestli je telefon Váš a nikoliv firemní tak nikdo nemá právo po vás nuceně chtít cokoliv instalovat. 😉 S nikým bych se nebavil a poslal to pryč jesli to nemáte zablokované tak jak jsem to měl já. Musel jsem udělat tovární nastavení.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Nepomohl by automatický profil Nerušit? Jinak nevidím důvod k vypínání WiFi apod na noc, pak se vám nebude nic aktualizovat a synchronizovat. Nechte to na systému.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like