Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Režimy a rutiny na Galaxy A33 5G

(Téma vytvořeno: 08-07-2024 08:49 PM)
165 Zobrazení
Adam8371
Navigator
Možnosti
Dobrý deň, včera som robil továrne nastavenie telefónu a nahrával som si naspäť zálohu telefónu. Od toho momentu mi nefungujú rutiny ktoré som mal nastavené, to nastavenie je "zašednuté" teda nie je dostupné. Skúšal som už všetko možné od wipe cache partition cez vymazanie dát aplikácie až po reštart telefónu a nepomohlo nič. Preto by som sa chcel spýtať či sa s týmto problémom niekto nestretol, poprípade ako ho opravil. V prílohe posielam screenshot aplikácie "Režimy a Rutiny". Za každú radu Vám budem vďačný. 

image

0 Like
9 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
A co smazat a vytvorit znovu? Zkousel jste?
0 Like
Adam8371
Navigator
Možnosti
Skúšal a ničomu to bohužiaľ nepomohlo.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Zrejme problem pri obnove aplikace ze zalohy. Aplikaci celou odinstalujte a ze storu znovu nainstalujte https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.app.routines&cId=0000075940...
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Mmch..ty rutiny vypadaji jako vypnute. Urcite tam po rozkliknuti neni tato volba?

Taky zkontrolujte ve vlastnostech, jestli ma aplikace vsechna opravneni.1720465003865.jpg
0 Like
Adam8371
Navigator
Možnosti
Je to systémová aplikácia takže to nejde odinštalovať.
0 Like
Adam8371
Navigator
Možnosti
Nejde to rozkliknut, ani editovať ani nič podobné.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Mate pravdu. Odinstalovat ji nelze.
Tak zkuste jeste toto. Nainstalujte si GoodLock a tam je modul Routines+, ktery do rutin pridava nejake dalsi funkce. Zkuste jej nainstalovat..jestli se to nechytne treba ...
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nicmene pokud se s tim nedomluvite, tak vam nezbyde nic jineho, nez provest znovu tovarko ale tentokrat bez obnovy aplikaci.
0 Like
Adam8371
Navigator
Možnosti
Mali ste pravdu, nainštalovaním toho modulu to začalo fungovať. Ďakujem Vám.