Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Pridáte Bixby do Samsung galaxy a14 5g?

(Téma vytvořeno: 16-03-2024 12:20 PM)
117 Zobrazení
dsajgalko
Apprentice
Možnosti
Mohli by ste prosím vytvoriť, respektíve pridať hlasového asistenta Bixby na série galaxy a14 5g? Veľmi som sa na Bixby tešil, ale radosť ma prešla, keď som zistil, že Bixby v mojom zariadení podporovaná nie je.
0 Like
3 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Obávám se, že není obchodní vůle. Co je horší, Bixby stejně není ve slovenčině a nedělám si iluze, že kdy bude...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekny deň prajem,myslim si že funkcie ako Bixby,Samsung alebo G.Pay,atd,daný model nedostane.Dôvodom toho je android s upravenym UI Core-čo je taká ,,zakladná vetva" nadstavby bez pouzitia niektorych špecializovanych funkcii,je to nadstavba určená pre nižšiu a aj niektorú strednú triedu modelov Samsung😉🖐
0 Like
Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Krásny večer @dsajgalkoSlužba Bixby rozpoznáva len niektoré prízvuky a dialekty: angličtina (Spojené kráľovstvo), angličtina (USA), angličtina (India), francúzština (Francúzsko), nemčina (Nemecko), taliančina (Taliansko), kórejčina (Kórejská republika), mandarínska čínština (Čína), španielčina (Španielsko), portugalčina (Brazília) a španielčina (Latinská Amerika). V budúcnosti môžu byť pridané ďalšie podporované jazyky, slovenčina ale momentálne v pláne nie je. Ďakujem za pochopenie. 

0 Like