Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Podivné chování displeje a dotykové obrazovky

(Téma vytvořeno: 13-10-2022 06:22 AM)
1386 Zobrazení
Zdeněkhr
Journeyman
Možnosti
Zdravím,  můj 2 měsíční A52s od vybalení z krabičky často bliká, prská jak tv bez signálu a to buď ve spodní části, nebo i celý displej a následně nejde dotyk. Občas jej pak musím restartovat bočními tlačítky abych se vůbec dostal dále. Zdeněk 

0 Like
Přejít na řešení
18 Odpovědi
Zdeněkhr
Journeyman
Možnosti
Ano může. Co tak čtu na různých fórech, má tento model více výrobních problémů. Občas mám chuť s ním hodit o zem. Ještě jsem nenašel čas, ale musím ho reklamovat.
0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
No mě se do reklamace moc nechce,jelikož budu zase měsíc bez telefonu s nejistým výsledkem a kromě občasného probliku displeje telefon funguje dobře
0 Like
Zdeněkhr
Journeyman
Možnosti
Záleží jen na tobě. Já nic ještě nereklamoval. Kdyby mi jen blikal displej, tak se s tím smířím, ale mi občas nejde dotyk a to díky čtečce v displeji. Pak musím provést restart bočními tlačítky. A to už omluvitelné není.
0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Tak to mě se neděje,mě displej funguje dobře,pouze občas problikne,popř. když je to slabé připojení,tak se objeví pruhy,ale jinak je vše ok.
0 Like
langi_juj
Explorer
Možnosti
Mám stejný model a měl jsem stejný problém,který ale z ničeho nic cca po týdnu zmizel,telefon mám někdy od začátku července 2022 během srpna byl právě tento problém a po týdnu zase odešel a od té doby nic
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Stačí telefon přepnout na 2G síť a následně zkusit v internetovém prohlížeči navštívit nějakou stránku, příp. uskutečnit tel. hovor a vada se ihned projeví. Ještě na to má vliv stav baterie, kdy při vybití na 40% jsou ruchy markantnější a naopak nad 70% se nemusí zobrazit vůbec. Nejprve Samsung tvrdil, že se jedná o SW problém, následně se bez úspěchu měnily displeje a pomůže snad výměna displeje a baterie. Telefon se stále prodává, tak by mě zajímalo, jestli jsou to pořád stejné šmejdy, nebo už modifikované kousky. 

0 Like
JanTucek
Journeyman
Možnosti
No mě přestává reagovat dotyk úplně. Nemá to žádnou souvislost, jednou nejde po vytažení z kapsy, jednou když leží na stole, jindy po sundání z nabíječky. Jediné co se dá dělat je restart přes vypínací tlačítko a tlačítko VOL -. Po restartu vše plně funkční. Budu reklamovat, protože mobil za 10 tis by měl fungovat bez!! chyb.
0 Like
Aven7
First Poster
Možnosti
No mně se tohle děje taky, ale až po posledním update 😕
0 Like
JanTucek
Journeyman
Možnosti
Ja jeste cekal na Android 13, jestli to nepomuze. Bohuzel, 2x uz se mi to stalo i na trinactce, takze pujde na reklamaci...
0 Like