Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Podivné chování displeje a dotykové obrazovky

(Téma vytvořeno: 13-10-2022 06:22 AM)
1379 Zobrazení
Zdeněkhr
Journeyman
Možnosti
Zdravím,  můj 2 měsíční A52s od vybalení z krabičky často bliká, prská jak tv bez signálu a to buď ve spodní části, nebo i celý displej a následně nejde dotyk. Občas jej pak musím restartovat bočními tlačítky abych se vůbec dostal dále. Zdeněk 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Zdeněkhr
tohle chování není určitě normální.
Zkuste vytočit v aplikaci telefon *#0*# a zkuste jednotlivé položky, zda bude vše OK (touch apod.).
Pokud ano, proveďte tovární nastavení telefonu a pokud nic nepomůže, tak jednoduše servis či reklamace.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
18 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Zdeněkhr
tohle chování není určitě normální.
Zkuste vytočit v aplikaci telefon *#0*# a zkuste jednotlivé položky, zda bude vše OK (touch apod.).
Pokud ano, proveďte tovární nastavení telefonu a pokud nic nepomůže, tak jednoduše servis či reklamace.

0 Like
Zdeněkhr
Journeyman
Možnosti
Děkuji za radu. Vše proběhlo v pořádku. Chyba se vyskytuje pořád.
0 Like
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Tak reklamovat,nic jiného Vám ve finále stejně nezbude
0 Like
Zdeněkhr
Journeyman
Možnosti
Ok. Díky.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, pokud je to od vybalení, nejspíš jste měl smůlu na vadný kus. Ale přesto zkuste telefon ještě restartovat do bezpečného režimu. Zkouška přes kód *#0*# nemusí v tomto případě být průkazná, ta má smysl při jiném typu problémů.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Zdeněkhr
Journeyman
Možnosti
Na fóru jsem se dočetl o stejném problému této řady. Špatně odstíněná flexa k displeji. Chápu je to jen stroj. Fotky jsou přeposlané z fóra.Screenshot_20220926-014325_Samsung Members.jpgScreenshot_20220926-014315_Samsung Members.jpg
TomasProuza
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, měl jsem tento problém na A 52 5G a po odeslání do servisu mi bylo sděleno že problém spočíval ve vadném konektoru displeje. Reklamace dopadla tak, že mi byla vrácena hotovost.
Zdeněkhr
Journeyman
Možnosti
Ano. Už jsem informovaný o problému této řady. Jen se divím, že tento šunt nestáhnou z prodeje. Uvidím co řeknou mi na reklamaci. Díky.
0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Dobrý den,mám stejný telefón a vysledoval jsem,že pokud má telefon špatný nebo slabý signál u datového spojení,tedy že má pouze E,tak mi sem tam na displeji vyskakují svislé pruhy,které ale po chvíli zmizí. Může to být taky vadným konektorem? Děkuji
0 Like