Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Připojené zařízení USB není podporováno

(Téma vytvořeno: 25-12-2022 12:26 AM)
2391 Zobrazení
jachosh
First Poster
Možnosti
Mám telefon SAMSUNG A70 a když se pokusím nabýt telefon normálně nabíječkou v zásuvce, píše mi telefon, že připojené zařízení USB není podporováno. Ale když nabízím telefon z pc nebo z power banky tak to jde normálně, mohl by někdo prosím pomoct. Předem děkuji.
0 Like
10 Odpovědi
MarNs
Pathfinder
Možnosti
Jedná se o originál nabíječku Samsung? I kabel je od stejného výrobce? U některých modelů dělá neoriginální příslušenství paseku. ☹️
0 Like
jachosh
First Poster
Možnosti
Je to samsung, ale není to kabel, který přišel v balení s telefonem ale myslím si že tím by to nemělo být
0 Like
MarNs
Pathfinder
Možnosti
Tak asi bych v první řadě zkusil kabel, který byl přiložený u telefonu. Pokud potom bude fungovat nabíjení ze sítě, tak cajk. Jestli ne, začal bych řešit tovární reset, je-li to možné. A potom už asi jen servis.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, není mně úplně jasné, jestli používáte stejný kabel pro powerbanku a pro nabíječku. V každém případě bych zkusil nejdříve jiný kabel, pak jinou nabíječku  až nakonec řešil telefon. Kabel je nejčastější příčina problémů.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Tohle může být nabíječka, odešla power delivery komunikace.
0 Like
jachosh
First Poster
Možnosti
Zkoušel jsem 3 různé nabíječky, všechny od samsung, žádná z nich že sítě nenabíjí
0 Like
jachosh
First Poster
Možnosti
Používám stejný kabel jak že sítě tak i z powerbanky
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
A kabel pořád stejný nebo také různé? Pokud různé ještě zkuste vyčistit konektor a případně restartovat telefon do bezpečného režimu. Jinak asi jedině servis.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
jachosh
First Poster
Možnosti
Chtěl bych všem co mi pomohli oznámit a poděkovat, že všechno je zase v normálu, ale bůhví na jak dlouho. Použil jsem originální a nepomohlo, tak jsem týden používal čisté jen powerbanku a poté jsem zkusil zapojit znovu do sítě a funguje. Stačilo tomu asi dát čas nebo nevim. Takže ještě jednou všem tu děkuji za rady<3
0 Like