Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Přenos dat do nového telefonu

(Téma vytvořeno: 15-12-2021 12:14 PM)
686 Zobrazení
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Zdravím,
dotaz se týká přechodu ze Samsung telefonu na jiný Samsung telefon.

Starší telefon je šifrován a s ním je šifrována i paměťová karta s cca 250 GB daty. Karta jde odšifrovat pouze jejím formátováním, což nechci. Jak mám paměťovou kartu přenést do nového telefonu bez formátování a bez mazání a obnovy dat ze zálohy?
17 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, podle tohoto návodu by to mělo jít i dešifrovat: https://www.samsung.com/au/support/mobile-devices/how-to-encrypt-decrypt-sd-card/

Pokud to nefunguje, tak je asi jediná možnost skopírovat přes kabel data třeba do PC, kartu pak zformátovat a nahrát data zpět. Nebo prostě jakkoliv dostat data na chvíli mimo kartu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,pripojte telefon k pc.stahnete vse co je na karte.odpojte.pripojte novy telefon k pc nahrajte zalohu na kartu noveho telefonu jestli ze se jedna o oba telefony spolecnsti Samsung,nemel by byt problem s jejim ctenim obsahu karty.
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Dešifrovat lze u Android 8 a nižší. Díky za typ.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Na tom odkaze je zmiňován i Android 10. Já mám telefon s Android 12 a bez karty, takže to nemohu vyzkoušet.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Já bych rád jen předělal kartu z telefonu do telefonu, bez druhé karty. Ale asi nezbývá nic jiného, než kopírovat tam a zpět přes PC.
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Nezbyva,jde o to,ze kdyby jste prendal kartu do jineho,noveho,muze se stat,ze novy telefon ji bude chtit formatovat jako nove.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

No a ten návod z odkazu vám fakt nejde? Pokud ne, chci upozornit Samsung, že má na webu špatné informace.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Pro přenos dat ze starého telefonu do nového Samsungu je tak lepší použít oficiální aplikaci Samsung Smart Switch Mobile. Ta je zdarma dostupná v Google Play a přenese data
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Obecně bych doporučil spíše hlavně přenos dat, ale aplikace a nastavení dělat načísto. Nespočetněkrát jsme zde řešily, že právě kompletní záloha a obnova všeho do nového telefonu, zejména pokud jde o velký generační rozdíl OS Android - např. A8 na A10 či A11.. 

fajnsnek2
0 Like